close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه بادنجان شکم پاره
آخرین مطالب


 اخبار

سازمان سنجش

 اخبار

دانشگاه آزاد

 استخدام های

استان فارس

 نیازمندی های

خبر جنوب


اسلاید شو



اسلاید شو

طرز تهیه بادنجان شکم پاره

  

برای بازدید از کلیه لوازم آشپز خانه اینجا کلیک کنید



طرز تهیه بادنجان شکم پاره

طرز تهیه بادنجان شکم پاره
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

طرز تهیه بادنجان شکم پاره

طرز تهیه بادنجان شکم پاره
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.

مواد لازم :
بادنجان : 6 عدد
قارچ : 200 گرم
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط
نخودفرنگی  ( در صورت تمایل ) : 200 گرم
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
ذرت : 200 گرم
نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار کافی
پیاز : 2 عدد متوسط
آب : نصفه لیوان
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط

ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود )
به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید
سپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.
در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.
در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملا بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است
در این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود.
بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.
به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل  کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.
این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.



مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی