close
تبلیغات در اینترنت
مسقطی کاسه ای

تبليغات

ما را دنبال کنيد

جستجوگر

موضوعات


آمارگير

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 2800
  • کل نظرات : 7
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 147
  • بازديد ديروز : 193
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 340
  • بازديد ماه : 3,739
  • بازديد سال : 9,704
  • بازديد کلي : 385,091
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.80.102.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
لينکهاي مفيد

اسلاید شو

مسقطی کاسه ای

مسقطی کاسه ای
کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

مسقطی کاسه ای

مسقطی کاسه ای
کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.


مواد مورد نیاز :
نشاسته گل 1 : فنجان
آب : 5 فنجان
شیر : 3 فنجان
گلاب :  1.2 فنجان
شکر : 2 فنجان
کره : 50 گرم

طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید.
سپس شیر را بیفزایید.
مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
از زمان جوش آمدن حدود 20 دقیقه به طور مداوم هم بزنید.
سپس شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره حدود 10 دقیقه روی شعله هم بزنید.
کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
ممکن است بخواهید بصورت تک نفره سرو کنید یا در یک ظرف بزرگ بریزید تا خودش را بگیرید.
می توانید مقداری از مسقطی را هنگامی که گرم است در قیف یکبار مصرف بریزید و روی آن را تزیین کنید.





 


نکته ها :
1 - طولانی شدن زمان پخت بدلیل پختن نشاسته است.
2 - برای تزیین می توان از خلال بادام وپسته استفاده کرد.
3 - این مقدار حدود 13 کاسه کوچک می شود.
4 - در صورت تمایل می توان مسقطی نسکافه ای،زعفرانی... داشته باشید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به اين موارد نيز علاقه مند باشيد: