close
تبلیغات در اینترنت
مسقطی کاسه ای
آخرین مطالب


 اخبار

سازمان سنجش

 اخبار

دانشگاه آزاد

 استخدام های

استان فارس

 نیازمندی های

خبر جنوب


اسلاید شو



اسلاید شو

مسقطی کاسه ای

  

برای بازدید از کلیه لوازم آشپز خانه اینجا کلیک کنید



مسقطی کاسه ای

مسقطی کاسه ای


کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

مسقطی کاسه ای


کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.


مواد مورد نیاز :
نشاسته گل 1 : فنجان
آب : 5 فنجان
شیر : 3 فنجان
گلاب :  1.2 فنجان
شکر : 2 فنجان
کره : 50 گرم

طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید.
سپس شیر را بیفزایید.
مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
از زمان جوش آمدن حدود 20 دقیقه به طور مداوم هم بزنید.
سپس شکر و گلاب را اضافه کنید و دوباره حدود 10 دقیقه روی شعله هم بزنید.
کره را پس از اتمام 10 دقیقه اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
ممکن است بخواهید بصورت تک نفره سرو کنید یا در یک ظرف بزرگ بریزید تا خودش را بگیرید.
می توانید مقداری از مسقطی را هنگامی که گرم است در قیف یکبار مصرف بریزید و روی آن را تزیین کنید.





 


نکته ها :
1 - طولانی شدن زمان پخت بدلیل پختن نشاسته است.
2 - برای تزیین می توان از خلال بادام وپسته استفاده کرد.
3 - این مقدار حدود 13 کاسه کوچک می شود.
4 - در صورت تمایل می توان مسقطی نسکافه ای،زعفرانی... داشته باشید.

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی