close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رنگینک
آخرین مطالب


 اخبار

سازمان سنجش

 اخبار

دانشگاه آزاد

 استخدام های

استان فارس

 نیازمندی های

خبر جنوب


اسلاید شو



اسلاید شو

طرز تهیه رنگینک

  

برای بازدید از کلیه لوازم آشپز خانه اینجا کلیک کنید



طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک


با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.

طرز تهیه رنگینک


با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم. کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.


مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
روغن  :۳۰۰ گرم
خاکه قند : ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم : ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده : ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم.
مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم.
هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم.
نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.
با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.
حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم.

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی