close
تبلیغات در اینترنت
دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان
آخرین مطالب


 اخبار

سازمان سنجش

 اخبار

دانشگاه آزاد

 استخدام های

استان فارس

 نیازمندی های

خبر جنوب


اسلاید شو



اسلاید شو

دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان

  

برای بازدید از کلیه لوازم آشپز خانه اینجا کلیک کنید



دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان

دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان


بیشتر کشورهای مسکلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. د این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.

دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان


بیشتر کشورهای مسکلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. د این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.

Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.
Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.
Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.
فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده  است.
Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.
حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.
Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.
Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.
Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرنی می شوند

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی