close
تبلیغات در اینترنت
دسر سه طبقه بستنی نعنایی, فوق العاده خوشمزه و مجلسی

تبليغات

ما را دنبال کنيد

جستجوگر

موضوعات


آمارگير

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 2800
  • کل نظرات : 7
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 105
  • بازديد ديروز : 193
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 298
  • بازديد ماه : 3,697
  • بازديد سال : 9,662
  • بازديد کلي : 385,049
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.80.102.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
لينکهاي مفيد

اسلاید شو

دسر سه طبقه بستنی نعنایی, فوق العاده خوشمزه و مجلسی! +عکس

 

بستنی نعنایی سه‌طبقه

•    تعداد: 10 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان سرد شدن: 1 ساعت

•    زمان انجماد: 8 ساعت

مواد لازم

•    1/3 پیمانه

•    ¼ پیمانه شکر

•    1.5 پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده

•    یک لیتر بستنی شکلاتی

•    یک پیمانه آب‌نبات نعنایی

•    یک پیمانه کیک شکلاتی-نعنایی خرد شده

دسر سه طبقه بستنی نعنایی, فوق العاده خوشمزه و مجلسی! +عکس

طرز تهیه

1.  برای تهیه این دسر لذیذ ابتدا در یک کاسه متوسط، کره آب شده و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. ویفرهای شکلاتی خرد شده را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف قالب دلخواه بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

2.    در کاسه مقاوم در برابر سرما، بستنی را با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود. نصف پیمانه آب‌نبات نعنایی و نصف پیمانه کیک نعنا-شکلاتی خرد شده رابه آن اضافه کنید. سپس آنها را داخل قالب بریزید و به مدت 1 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.

3.    روی آن را با شکلات و  کیک نعنایی تزئین کنید. روی کیک را با پلاستیک بپوشانید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.

4.    برای سرو، دسر را از فریزر خارج کنید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس آن را سرو کنید.

ایران کوک

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به اين موارد نيز علاقه مند باشيد: