loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

Bekhandid.com pizza آموزش درست کردن پیتزا دریایی

مواد لازم پیتزا دریایی :
روغن زیتون =۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارامسان= ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا =۱۵۰ گرم
سس مخصوص پیتزا= مقداری
تن ماهی=۱ قوطی
آبلیمو= ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل= مقداری
میگو =۳۰۰ گرم
خمیر شماره ۵= به اندازه دستور
ارگانوا =۱ قاشق سوپخوری

 

 

ادکلن زنانه ورساچه

http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042559.gif

V E R S A C E

تقدیم به خانم های شیک و مشکل پسند

اگر به دنبال یک ادکلن منحصر به فرد

 با رایحــــه ای دلپذیر و ماندگار هستید

ادکلن ورساچه صورتی

ساخت امارات

پرفروش ترین ادکلن زنانه سال 2012

هم اکنون در چند قدمی شماست، تنها چند کلیک مانده به محبوب ترین

ادکلن زنانه امسال

تجربه کنید و سپس آن را به عزیزانتان معرفی نمایید

 http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042538.jpg 

ادکلن ورساچه کریستال (زنانه ) VERSACE BRIGHT CRYSTAL

ادکلن ورساچه صورتی زنانه

این عطر خوشبو توسط کمپانی بزرگ و معتبر ورساچه طراحی و ساخته و روانه بازار چهان شده است.

ادکلن ورساچه محصولی نسبتا جدید و خوشبوی کمپانی بزرگ ورساچه  می باشد . این ادکلن به عطر بلوری روشن لقب گرفته است. این محصول از ترکیباتی مانند ماگنولیا و نیلوفر آبی و مشک و درخت ماهون تهیه و تولید شده است.ادکلن ورساچه برایت کریستال محصول پرفروشی در ایران و اروپا و کشورهای عربی میباشد. این ادکلن برازنده خانمهای جوان و جذاب و زیبا می باشد. لازم به ذکر است این ادکلن به ورساچه صورتی در ایران معروف شده است.

عمر محصول :۱۰الی ۱۲ ساعت

قدرت خوشبویی :عالی

پیشنهاد استفاده : روز و شب

  قیمت : 29000 تومان

       

http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042539.jpg

http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042541.jpg

http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042557.jpg

» نام فارسی : ادکلن ورساچه

» نام انگلیسی : versace

» نوع محصول :  Eau de Toilette

» میل : ۹۰

» درجه : ۷۲%

» محصول کشور : italy

»مناسب برای : زنان

» تعداد : ۱ عدد

» طبقه بندی محصول : عطر ادکلن


 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1348042540.jpg

  قیمت : 29000 تومان

       

 

 

 

Bekhandid.com pizza آموزش درست کردن پیتزا دریایی

مواد لازم پیتزا دریایی :
روغن زیتون =۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارامسان= ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا =۱۵۰ گرم
سس مخصوص پیتزا= مقداری
تن ماهی=۱ قوطی
آبلیمو= ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل= مقداری
میگو =۳۰۰ گرم
خمیر شماره ۵= به اندازه دستور
ارگانوا =۱ قاشق سوپخوری

روش تهیه پیتزا دریایی:
خمیر پیتزای شماره ۵ را تهیه می کنیم . میگو را پس از پاک کردن ، شستن و خشک کردن به نمک ، فلفل و نیمی از آبلیمو آغشته کرده ، سپس تن ماهی را در صافی ریخته و با بقیه آبلیمو روی حرارت به مدت یک دقیقه تف می دهیم .
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و کف دو عدد ظرف گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را ابتدا با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را کف ظرف پهن می کنیم . سپس با چنگال سوراخهایی را در خمیر ایجاد می کنیم . کمی سس مخصوص پیتزا را با برس روی خمیر مالیده آنگاه هر دو پنیر را جداگانه رنده می کنیم سپس با هم مخلوط کرده ، کمی از پنیر را روی خمیر می پاشیم . سپس مطابق تصویر مواد را روی خمیر قرار داده روی آن را ارگانوا پاشیده و در آخر روغن زیتون را به طور پراکنده بر سطح پیتزا می چکانیم . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه در کف فر قرار داده ، سپس به طبقه وسط فر بماند سپس از فر آنرا بیرون آورده و مابقی پنیر را روی پیتزا می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه دیگر در طبقه وسط فر قرار می دهیم .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟