close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه خورش به
آخرین مطالب


 اخبار

سازمان سنجش

 اخبار

دانشگاه آزاد

 استخدام های

استان فارس

 نیازمندی های

خبر جنوب


اسلاید شو



اسلاید شو

طرز تهیه خورش به

  

برای بازدید از کلیه لوازم آشپز خانه اینجا کلیک کنید



طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به


به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

طرز تهیه خورش به


به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.


مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم.  
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.
به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.


مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی