loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم

برای ۶ نفر:

▪ نکته خیلی مهم:
با وجود این که در ظاهر مراحل آماده کردن و پخت این غذا در کمتر از یک ساعت انجام می شود ولی گوشت- چه سفید و چه قرمز- باید حداقل ۴ ساعت خوابانده شود. پس برای این مرحله نیز زمانی از قبل تنظیم کنید.
▪ مرغ بدون استخوان: ۷۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد کوچک، پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
▪ روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
▪ مخلوط سبزیجات معطر خشک شامل آویشن
▪ جعفری، ترخون و نعنا: یک قاشق سوپ خوری سرپر
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم

برای ۶ نفر:

▪ نکته خیلی مهم:
با وجود این که در ظاهر مراحل آماده کردن و پخت این غذا در کمتر از یک ساعت انجام می شود ولی گوشت- چه سفید و چه قرمز- باید حداقل ۴ ساعت خوابانده شود. پس برای این مرحله نیز زمانی از قبل تنظیم کنید.
▪ مرغ بدون استخوان: ۷۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد کوچک، پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش
▪ روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
▪ مخلوط سبزیجات معطر خشک شامل آویشن
▪ جعفری، ترخون و نعنا: یک قاشق سوپ خوری سرپر
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه


۱) ابتدا مرغ را چرخ کرده و پیاز را در آن رنده کنید.سپس پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، مخلوط سبزیجات و نمک و فلفل را به مرغ چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز دهید.حالا گوشت را داخل ظرفی بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
▪ نکته: شما می توانید پیاز را همراه با گوشت چرخ کنید.
۲) مواد را از یخچال بیرون آورده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت گلوله درآورید.
حالا هر کدام از گلوله ها را با فشار کف دست، پهن کرده و آماده سرخ کردن کنید.
۳) روغن زیتون را داخل تابه نچسبی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
سپس برگرها را داخل روغن قرار دهید و هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید.
▪ نکته: شما می توانید هر طرف از برگرها را به وسیله قلم موی آغشته به روغن چرب کرده و پس از سرخ شدن آن طرف، طرف دیگر را روغن زده و برگردانید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟