مواد لازم
برای چهار نفر
استيك گوسفندي (هركدام به وزن 250 گرم) چهار تكه
رنده پوست ليموترش نصف عدد
سير ساطوري شده يك حبه
پيازچه خرد شده يك عدد
نعنا تازه، خرد شده يك قاشق غذاخوري
آب، نمك و فلفلسياه به ميزان لازم
مواد لازم
برای چهار نفر
استيك گوسفندي (هركدام به وزن 250 گرم) چهار تكه
رنده پوست ليموترش نصف عدد
سير ساطوري شده يك حبه
پيازچه خرد شده يك عدد
نعنا تازه، خرد شده يك قاشق غذاخوري
آب، نمك و فلفلسياه به ميزان لازم
استیک با نعناع و لیمو
طرز تهيه
تمام مواد بجز گوشت را با هم مخلوط كرده و استيكها را در آن بغلتانيد تا همه قسمتهاي آنها به مواد طعمدهنده آغشته شود. در ظرف را ببنديد و آن را چند ساعت يا يك شب در يخچال بگذاريد.
گوشت را از درون مواد خارج كنيد. اين استيك را ميتوان روي كبابپز با حرارت بالا كباب كرد يا آن را در تابه روي حرارت متوسط سرخ كرد. در هر حال به هنگام پخت، هرازگاهي از مواد طعمدهنده روي سطوح گوشت بماليد. استيك آماده شده را با برگتازه نعنا تزئين كنيد.