loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده 150 گرم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پودر سير 1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف پيمانه
جعفري خردشده نصف پيمانه
سير دو حبه
روغن‌زيتون سه قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

مواد لازم

گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقه‌شده 150 گرم
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
پودر سير 1/3 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل نصف پيمانه
جعفري خردشده نصف پيمانه
سير دو حبه
روغن‌زيتون سه قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

استیک شترمرغ با سیر و جعفری

طرز تهيه

گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بين دو كيسه فريزر با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغن‌زيتون خوب مخلوط مي‌كنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقه‌شده را در اين سس مي‌خوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون مي‌پوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري مي‌كنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت مي‌پاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ مي‌كنيم.

انواع غذاهای گوشتی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟