loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پياز يك عدد
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه‌اي يك پيمانه
پنير پارمسان سه قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آبليمو يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ سه عدد
جعفري يك قاشق غذاخوري
روغن به ميزان لازم

رولت گوشت و سبزیجات

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پياز يك عدد
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه‌اي يك پيمانه
پنير پارمسان سه قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آبليمو يك قاشق چايخوري
تخم‌مرغ سه عدد
جعفري يك قاشق غذاخوري
روغن به ميزان لازم

رولت گوشت و سبزیجات

رولت گوشت و سبزیجات

طرز تهيه

ابتدا پياز را خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود. گوشت را به آن اضافه كرده و تفت مي‌دهيم، به قارچ ورقه‌اي شده آبليمو مي‌زنيم تا سياه نشود و به همراه فلفل دلمه‌اي نگيني به مواد اضافه كرده و تفت مي‌دهيم. نمك، فلفل، زردچوبه و رب را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. سپس از روي حرارت برداشته و پنير پارمسان را اضافه مي‌كنيم و در آخر جعفري ساطوري شده را مي‌ريزيم. تخم‌مرغ را با چنگال زده و درون تابه را كمي روغن ريخته و تخم‌مرغ را در تابه مي‌ريزيم وقتي خودش را گرفت مواد را وسط تخم‌مرغ ريخته و دو طرف آن را روي مواد بر مي‌گردانيم. سپس در ظرف كشيده و با سبزي‌هاي مختلف آن را تزئين مي‌كنيم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟