loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم

گوشت دو بار چرخ‌‌ شده - 300 گرم
گوشت مرغ چرخ‌كرده - 200 گرم
جعفري خرد شده - 100 گرم
هويج رنده شده - 50 گرم
زرشك - 50 گرم
مغز گردو خردشده - 70 گرم
پياز متوسط - دو عدد
ورق فويل - يك متر
روغن مايع - 80 گرم
رب گوجه فرنگي - يك پيمانه
آبليمو - سه قاشق سوپخوري
شكر - يك قاشق سوپخوري
نمك - به ميزان لازم
دارچين، فلفل و ادويه‌كاري - به ميزان لازم

رولت دورنگ (گوشت و مرغ)

مواد لازم

گوشت دو بار چرخ‌‌ شده - 300 گرم
گوشت مرغ چرخ‌كرده - 200 گرم
جعفري خرد شده - 100 گرم
هويج رنده شده - 50 گرم
زرشك - 50 گرم
مغز گردو خردشده - 70 گرم
پياز متوسط - دو عدد
ورق فويل - يك متر
روغن مايع - 80 گرم
رب گوجه فرنگي - يك پيمانه
آبليمو - سه قاشق سوپخوري
شكر - يك قاشق سوپخوري
نمك - به ميزان لازم
دارچين، فلفل و ادويه‌كاري - به ميزان لازم

رولت دورنگ (گوشت و مرغ)

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟