loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت
رولت گوشت و مرغ

مواد لازم

گوشت گوسفندی چرخ کرده 400 گرم
سینه ی مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد رنده شده و آب گرفته
فلفل دلمه ای خلال شده قرمز نصف یک عدد
دم پیازچه 5 عدد
برگ نعناع به میزان لازم
تخم مرغ آبپز 1 عدد
تخم مرغ خام ا عدد
سیر 4-5 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن به میزان لازم
سس کچاب 2 ق غ
قرص عصاره گوشت 1 عدد
آب جوش 1 لیوان
مغز نان باگت خیس شده در شیر 4 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی 1 ق غ
ادویه(جوز هندی ، فلفل ،نمک،زیره ، آویشن)

مواد لازم

گوشت گوسفندی چرخ کرده 400 گرم
سینه ی مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد رنده شده و آب گرفته
فلفل دلمه ای خلال شده قرمز نصف یک عدد
دم پیازچه 5 عدد
برگ نعناع به میزان لازم
تخم مرغ آبپز 1 عدد
تخم مرغ خام ا عدد
سیر 4-5 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن به میزان لازم
سس کچاب 2 ق غ
قرص عصاره گوشت 1 عدد
آب جوش 1 لیوان
مغز نان باگت خیس شده در شیر 4 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی 1 ق غ
ادویه(جوز هندی ، فلفل ،نمک،زیره ، آویشن)

طرز تهیه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و سیر و مغز نون باگت و سینه ی مرغ یه بار چرخ می کنیم بعد زرده ی تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم و 2 قاشق غ از سفیده ی تخم مرغ نگه می داریم و بقیه رو به گوشت اضافه می کنیم و با ادویه ها همه رو ورز می دیم
بعد کاغذ روغنی رو چرب می کنیم گوشتو پهن می کنیم و دم پیازچه و فلفل دلمه ای و تخم مرغ آبپز و برگهای نعنا رو می چینیم توش مث عکس زیر .
 
 
رولت گوشت و مرغ
به کمک کاغذ جمعش می کنیم و رولتو تو ماهی تابه ی چرب شده با روغن می زاریم بعد 2 ق غ سفیده تخم مرغ رو می مالیم روشو تفت می دیم دو طرفشو.
بعد یه لیوان آب رو که داشتیم با 1 قرص گوشت قاطی می کنیم به همراه سس گوجه .
گوجه هارو هم حلقه می کنیم می ریزیم کنار رولت بعد آب گوشتو می ریزیم و به مدت 40-60 دقیقه تو فر با حرارت 180 درجه می زاریم.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟