loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم


▪ ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک چهارم فنجان اسفناج خرد شده
▪ یک فنجان پنیر گوتا
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق چایخوری لیمو
▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق جوز هندی
▪ شش ورقه گوشت خورشتی
▪ یک چهارم فنجان کره

مواد لازم


▪ ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک چهارم فنجان اسفناج خرد شده
▪ یک فنجان پنیر گوتا
▪ یک قاشق غذاخوری شیر
▪ یک قاشق چایخوری لیمو
▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق جوز هندی
▪ شش ورقه گوشت خورشتی
▪ یک چهارم فنجان کره

طرز تهیه


گاز را با حرارت ملایم روشن کنید و گوشت و پیاز خرد شده را در تابه‌‌ای قرار دهید تا به آرامی پخته و سرخ شود.سپس اسفناج ، شیر و پنیر و لیمو و نمک و جوز هندی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ظرف را بگذارید و زیر حرارت را خاموش کنید. در ظرف دیگری کره را ریخته و با استفاده از یک چاقوی تیز گوشت را به برش‌های نازک تقسیم کنید و برای ۱۸ دقیقه درون کره تفت دهید.
تمام مواد را در مرحله آخر با هم مخلوط کنید، این مواد را می‌توان درون هر نانی که دوست داشتید ریخته و سپس به صورت ساندویچی سرو کنید.
نکته : این مخلوط برای ۳ ماه درون فریزر قابل نگهداری است.

 انواع غذاهای گوشتی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟