loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

مواد لازم:
فيله گوساله 400 گرم (2 تکه)
کدو 1 عدد
بادمجان 1 عدد
قارچ 2 عدد
پياز 1 عدد
فلفل دلمه اي رنگي 1 عدد
پيازچه 4 شاخه
سيرله شده 1 حبه
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
رزماري 1 شاخه
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

مواد لازم:
فيله گوساله 400 گرم (2 تکه)
کدو 1 عدد
بادمجان 1 عدد
قارچ 2 عدد
پياز 1 عدد
فلفل دلمه اي رنگي 1 عدد
پيازچه 4 شاخه
سيرله شده 1 حبه
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
رزماري 1 شاخه
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا سبزيجات را که شامل کدو و بادمجان است، به شکل اُريب برش دهيد.
قارچ را از وسط به دو نيم تقسيم کنيد و فلفل دلمه اي را به شکل مثلث برش دهيد.
پياز را به صورت ورقه هاي بزرگ برش دهيد و در ظرفي همراه با جعفري، سير له شده، سبزيجات برش داده شده و رُزماري مزه دار کنيد. سپس کمي فلفل سياه و نمک به آن اضافه کنيد.
در ظرفي ديگر برش هاي استيک را همراه مابقي روغن زيتون، نمک و فلفل مزه دار کنيد و سبزيجات را روي تابه چدني گريل کنيد تا برشته شود.
ظرف ديگري را انتخاب کنيد و در مرکز ظرف، سبزيجات گريل شده را قرار دهيد و بعد فيله هاي گريل شده را روي سبزيجات بگذاريد و آن را سرو کنيد.
به اين نکته حتماً دقت داشته باشيد که به هيچ عنوان، استيک را حين پخت (قبل از پخت کامل) به طرف ديگر برنگردانيد. چراکه باعث سفتي بافت گوشت مي شود.
اين غذا به صورت داغ سرو مي شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟