loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت
مواد لازم:
خامه: 200 گرم
شکر: 40 گرم
شیر: به مقدار کافی
اسانس: دلخواه
رنگ مجاز خوراکی: دلخواه
ورق ژلاتین: 1 عدد

مواد لازم:
خامه: 200 گرم
شکر: 40 گرم
شیر: به مقدار کافی
اسانس: دلخواه
رنگ مجاز خوراکی: دلخواه
ورق ژلاتین: 1 عدد

یک بسته خامه را توی ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده .گرم که شد مقدار 40 گرم پودر شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم در صورت دلخواه برای اینکه مقدار چربی خامه زیاد نباشد می توانید مقداری شیر یا آب به خامه اضافه کرده مقدار شیرینی بستنی بسته به ذائقه شما دارد می توانید از مواد کمی بچشید و مقدار شیرینی آن را تغییر دهید.سپس رنگ و اسانس دلخواه را به مقدار خیلی کم اضافه کرده.  من برای این مقدار خامه یک ورق ژلاتین استفاده کردم و زمانی که خامه گرم بود به آن اضافه کردم و سریع هم زدم،و در قالب مورد نظر ریختم.

نکته
اضافه کردن ژلاتین مقداری باعث فرم گرفتن بستنی می شود. رنگ مورد استفاده: زعفران و رنگ مجاز خوراکی بنفش مارک ویلتون و برای مزه مقدار بسیار کم از اسانس توت فرنگی است.می توانیم مقدار خامه را کم کرده و شیر به آن اضافه کرده. یا بستنی آماده را بیرون یخچال قرار داده تاکمی آب شود، شکلات چیپسی و مغز گردو یا مغز پسته و بادام بود داده را به آن اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در فریزر قرار دهید تا آماده شود.
از  پالوده، انواع شربت ها،آب میوه و پوره شیرین شده انواع میوه ها نظیر طالبی، کیوی، سیب و غیره استفاده کنید. 


مرحله 1

  • بستنی خامه ای قالبی

رنگ مورد استفاده: زعفران و رنگ مجاز خوراکی بنفش مارک ویلتون و برای مزه مقدار بسیار کم از اسانس توت

مرحله 2

  • بستنی خامه ای قالبی

در قالب مورد نظر ریخته و در فریزر می گذاریم تا یخ ببندد

مرحله 3

  • بستنی خامه ای قالبی

بعد از حدود یکساعت آن را یخچال بیرون آورده کمی صبر کرده بعد به آرامی پشت قالب را برداشته و سعی کنید بستنی را از قالب جدا کنید اگر در نیامد می توانید برای چند ثانیه آن را زیر شیر آب ولرم قرار داده و دوباره امتحان کنید. پوره و آب میوه ها به راحتی از قالب جدا می شوند

مرحله 4

  • بستنی خامه ای قالبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟