عدس دو نوع است: عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه میکنند و به نام «دال» معروف است.
عدس دو نوع است: عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه میکنند و به نام «دال» معروف است.
مواد لازم برای پنج نفر:
کدو: 5 عدد متوسط
سیبزمینی: 1عدد متوسط
دال عدس: 1و نیم پیمانه
خرده برنج: نصف پیمانه
گوجهفرنگی: 6عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- سیب زمینی و کدوها را نگینی ریز خرد کنید و به همراه دال عدس و گوجهفرنگی و خرده برنجها با آب لازم مخلوط کنید.
2- نمک، فلفل، زردچوبه اضافه کنید و روی شعلهی گاز با حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آیند بعد حرارت را کم کنید.
3- یک ساعت زمان داده تا غذا خوب پخته و آماده شود.
4- این خوراک خوشمزه را با روغن زیتون و لیموترش تازه میل کنید.