مواد لازم:
مرغ 1 عدد
بادنجان 10 تا 12 عدد
سس سفید غلیظ 3 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
فـروش بزرگترين مجموعه صوتی مداحی محرم
مجموعه ای از بهترین آثار مداحان اهل بیت
ویژه ایام محرم و صفر
با بهـــترين كيفيت
3DVD - MP3
قیمت فقط :5000 تومان تعداد :3 دی وی دی
مواد لازم:
مرغ 1 عدد
بادنجان 10 تا 12 عدد
سس سفید غلیظ 3 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
طرز تهیه:
مرغ را بعد از تمیز کردن با یک عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب با حرارت ملایم می گذاریم بپزد بطوریکه خیلی له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد بعد گوشت آنرا از استخوان جدا می کنیم و به قطعات منظم می بریم و آماده می گذاریم. بادنجانها را پوست می کنیم و حلقه حلقه بطوریکه خیلی نازک نشود می بریم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان با حرارت ملایم دو طرفش را سرخ می کنیم. بادنجانها نباید زیاد سرخ شوند. و برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود ممکن است بعد از سرخ شدن در ظرفی مثل صافی بچینیم و در فر با حرارت ملایم یک ربع تا 20 دقیقه قرار دهیم. و بعد کمی از سس را ته ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، یک ردیف بادنجان و بعد قطعات مرغ را کمی نمک و فلفل و کمی سس و کمی پنیر می زنیم و بقیه بادنجانها را روی آن می چینیم و روی بادنجان ها را با بقیه سس می پوشانیم و بقیه پنیر را روی سس می ریزیم . فر را با حرارت 350 درجه گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت سه ربع تا یک ساعت قرار می دهیم تا روی گراتن کاملاً طلایی شود و بعد با همان ظرف روی میز می گذاریم.
takfal.com