loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

images49949494949494949494949494949.jpeg

مواد لازم:

مرغ 1 عدد

بادنجان 10 تا 12 عدد

 سس سفید غلیظ 3 پیمانه

 پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم

 

 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1320592706.gif

فـروش بزرگترين مجموعه صوتی مداحی محرم

مجموعه ای از بهترین آثار مداحان اهل بیت

ویژه ایام محرم و صفر

با بهـــترين كيفيت

3DVD - MP3


http://www.30cd.biz/upload_pic/1320592719.jpg

 قیمت فقط :5000  تومان             تعداد :3 دی وی دی 

   

 

 

 

images49949494949494949494949494949.jpeg

مواد لازم:

مرغ 1 عدد

بادنجان 10 تا 12 عدد

 سس سفید غلیظ 3 پیمانه

 پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم

طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن با یک عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب با حرارت ملایم می گذاریم بپزد بطوریکه خیلی له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد بعد گوشت آنرا از استخوان جدا می کنیم و به قطعات منظم می بریم و آماده می گذاریم. بادنجانها را پوست می کنیم و حلقه حلقه بطوریکه خیلی نازک نشود می بریم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان با حرارت ملایم دو طرفش را سرخ می کنیم. بادنجانها نباید زیاد سرخ شوند. و برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود ممکن است بعد از سرخ شدن در ظرفی مثل صافی بچینیم و در فر با حرارت ملایم یک ربع تا 20 دقیقه قرار دهیم. و بعد کمی از سس را ته ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، یک ردیف بادنجان و بعد قطعات مرغ را کمی نمک و فلفل و کمی سس و کمی پنیر می زنیم و بقیه بادنجانها را روی آن می چینیم و روی بادنجان ها را با بقیه سس می پوشانیم و بقیه پنیر را روی سس می ریزیم . فر را با حرارت 350 درجه گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت سه ربع تا یک ساعت قرار می دهیم تا روی گراتن کاملاً طلایی شود و بعد با همان ظرف روی میز می گذاریم.
takfal.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟