loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت
 
غذاي ابتكاري (آشپزي رنگين )

مواد لازم :

_بادمجان دلمه اي

_ گوشت چرخ كرده

_ جعفري خرد شده

_پياز

_ رب گوجه فرنگي

_ نمك و زردچوبه و فلفل

_ روغن براي سرخ

_پنير رنده شده يا ورقه اي

_ گوجه فرنگي

طرز تهيه :

بعضي وقتها لازم ميشود براي تنوع، تغييري در ظاهر و محتواي غذا بدهم اين غذا هم حزء همان غذا هاست .

گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده ونمك و زرد چوبه و فلفل آبپز كنيد و يا با كمي روغن تفت دهيد و بعد مقداري آب روي آن بريزيد و بگذاريد تا بپزد بعد رب گوجه فرنگي و جعفري خرد و سرخ شده را به گوشت اضافه كنيد

من از بادمجان دلمه اي براي اين غذا استفاده كردم ميدانيد كه اين بادمجان نسبتاً درشت وداراي شكم بزرگي است با چند برش عرضي بادمجان ها را به صورت حلقه هاي ۵/۱ سانتي متري با پوست برش دادم و روي آن نمك پاشيدم بعد از نيم ساعت با دستمال خشك كردم و در ماهي تابه رژيمي با كمي روغن سرخ كردم اگر در ماهيتابه معمولي سرخ ميكنيد درب ماهيتابه را زمان سرخ كردن ببنديد چون بعضي از بادمجانها روغن فراواني جذب ميكنند و با اين عمل روغن اضافي را پس ميدهد و بعد از سرخ كردن حلقه هاي بادمجان را روي كلينكس ( دستمال سفره) بچينيد تا روغنش گرفته شود .

يك حلقه بادمجان گذاشتم و بعد روي آن گوشت  و كمي پنيرریختم و با پشت قاشق كمي گوشت را تخت كردم و سطح آن را صاف كردم وحلقه بعدي را گذاشتم و دوباره گوشت و... اين كار را ادامه دادم تا شكل بادمجان مثل تصوير زير شد در آخر هم روي آن پنير ريختم و در فر گذاشتم تا پنير آب شد بعد از فر در آوردم و با گوجه فرنگي تزيين كردم . اين غذا هم خوشمزه شد و هم زيبا و جالب اينكه اگر بادمجان درشت باشد براي 3 نفر هم كافيست

اگر ترتيب حلقه هاي بادمجان رعايت شود خيلي خوب روي هم قرار ميگيرد



خوراك بادمجان (آشپزي رنگين )


مراحل تهيه اين غذا 


 بادمجان حلقه و گوشت چرخ كرده

بادمجان حلقه و گوشت چرخ كرده 

بادمچان حلقه و گوشت چرخ كرده


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟