loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز, پخت اشکنه با گوجه سبز


می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد ؟
فصل بهار كه می شود ، گوجه سبزهای براق در هر میوه فروشی و سر هر كوی برزن به آدم چشمك می زنند . اما می دانستید غیر از مصرف خام ، می توان یا این میوه بهاری اشكنه خوشمزه ای هم درست كرد؟

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز, پخت اشکنه با گوجه سبز




مواد لازم :
 گوجه سبز  500 گرم
 شكر  3 قاشق غذاخوری
 پیاز  3 عدد
 روغن  150 گرم
 شنبلیله 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان كافی


طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود .آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ كرده كمی سرخ و زرد چوبه آن را اضافه می كنیم.
سپس  3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم مایه چند جوش بزند و به اندازه كافی به آن نمك و فلفل اضافه می كنیم .
مرحله بعد تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و با كمی نمك مخلوط می كنیم و كم كم در مایه اشكنه می ریزیم ، مرتب به هم می زنیم تا تخم مرغها یكجا بسته نشود . پس از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف می ریزیم .
گوجه سبزها  را پس از گرفتن هسته آنها  داخل اشكنه می ریزیم بعد از پختن   3 قاشق شكر به آن اضافه می كنیم  . بطور كلی در تمام اشكنه ها بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ .را درسته در آن میشكنیم و بدون به هم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟