مواد لازم:
شکلات
خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50
گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم
آموزش جامع تصویری فلوت از مبتدی تا پیشرفته
قابل اجرا در تمام DVD Player های خانگی و کامپیوتر ها
توسط استاد: محسن قناعت
مجموعه کامل در زمینه حرفه ای شدن در نواختن فلوت
عناوین مجموعه اموزش ساز فلوت :
- آموزش فلوت
- دمیدن و نفس گیری قسمت اول
- دمیدن و نفس گیری قسمت دوم
- دنحوه اسمبل کردن ساز
- نحوه دست گرفتن ساز
- روش انگشت گذاری نت ” سی ” و تمرینات مربوطه
- روش انگشت گذاری نت ” لا ” و تمرینات مربوطه
- روش انگشت گذاری نت ” سل ” و تمرینات مربوط قسمت ۱
- روش انگشت گذاری نت ” سل ” و تمرینات مربوط قسمت ۲
- تمرینات دوره ای قسمت ۱
- تمرینات دوره ای قسمت ۲
- روش انگشت گذاری نت ” دو ” و تمرینات مربوطه
- تمرینات دوره ای قسمت ۳
- روش انگشت گذاری نت ” فا ” و تمرینات مربوطه
- و دهها مبحث و نکته آموزشی دیگر …
بستنی گردویی
مواد لازم:
شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم
طرز تهيه:شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.
خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.