تابستان فصل انواع توتها ازجمله شاهتوت است. این میوه علاوه بر آنکه به صورت خام مورداستفاده قرار میگیرد، بهخاطر طعم و رنگ بینظیرش از آن در تهیه و تزیین انواع دسرهای فصلی نیز استفاده میکنند.
بستنی شاهتوتی یکی از اینهاست.
نیم ست مدرن پرنسس در 3 رنگ
طراحی بسیار شیک و تک
با کیفیت بسیار عالی و با رنگ ماندگار
در 3 رنگ یاقوتی , لاجوردی و مشکی
سبک و لخت با قابلیت ست شدن بر تمام رنگ پوستها
ساخت کشور انگلیس با دوام و مقاوم
محصولی پرفروش در سال 2011
دراای محبوبیت زیاد در بین بانوان کشوری های آمریکای لاتین
دارای گردنبند و گشواره بسیار زیبا و مدرن
بستنی شاتوتی
تابستان فصل انواع توتها ازجمله شاهتوت است. این میوه علاوه بر آنکه به صورت خام مورداستفاده قرار میگیرد، بهخاطر طعم و رنگ بینظیرش از آن در تهیه و تزیین انواع دسرهای فصلی نیز استفاده میکنند.
بستنی شاهتوتی یکی از اینهاست.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- شاهتوت؛ ۵ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
- پودرقند؛ ۶ قاشق سوپخوری یا ۷۵ گرم
- خامه؛ یک و یکچهارم پیمانه
- بیسکویت؛ چند عدد برای تزیین
- شاهتوت؛ مقداری برای تزیین
روش تهیه:
۱ ) شاهتوتها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود، سپس قابلمهای آماده کنید و شاهتوت را همراه ۲ قاشق سوپخوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید. در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاقگاز قراردهید تا نرم شود.
۲ ) سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسهای قرار دهید و شاهتوتهای پخته را داخل سبد بریزید؛ سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.
۳ ) با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛ سپس پوره شاهتوت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید.
۴ ) بعد از این مدت، مخلوط شاهتوتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانههای پودرقند خرد شود؛ این کار را در دستگاه غذاساز نیز میتوانید انجامدهید. سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و اینبار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یکبار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.
۵ ) در پایان مقداری از بستنی شاهتوتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاهتوت تازه سرو کنید.