loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی

 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344764794.gif

اسپیکر شارژی موزیک آنجل

Music Angel Speaker

مخصوص پخش موزیک از روی فلش و Micro SD

دارای باتری قابل شارژ

سبک ، ظریف ، زیبا

و بسیار کاربردی

لذت شنیدن موسیقی را با عزیزانتان شریک شوید

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344845782.jpg 

قابل توجه خریداران محترم

اسپیکر همراه،در رنگهای نقره ای، آبی، صورتی و سبز موجود می باشد

رنگ مورد نظر خود را در قسمت توضیحات فرم سفارش خود اعلام نمایید.

درغیر این صورت اسپیکر با رنگ پیش فرض برای شما ارسال خواهد شد.

قیمت: 32000 تومان 

    

 

 

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی

 

مواد لازم:

ژامبون: 6 تکه

نان: 6 تکه

پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 6 عدد

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• درون یک قالب بزرگ و چند تایی، کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.

• درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.

• نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.

• تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.

• در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.

• روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.

• قالب را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.

• سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.

• نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و تا سرد نشده، میل کنید.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟