loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

خوراک نرگسی علاوه بر اینکه دارای طعم خوبی است غذای رژیمی نیز محسوب می‌شود.

نرگسی

مقنعه شال دار

یک شال فوق ‎العاده زیبا

مخصوص بانوی ایرانی

با طراحی منحصر به فرد و شگفت ‎انگیز

شما باید اولین کسی باشید که شال را می‎پوشید

این برترین روش جذاب شدن است.

ظرافت، جذابیت، لطافت

همه آن چیزی که انتظار دارید !

به دنبال مدل های جدید و متنوع هستید ؟!

مقنعه شال دار، متفاوت با تمامی مقنعه هایی که تا کنون پوشیده اید

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344230207.jpg

یکی از مهمترین عوامل زیبا به نظر رسیدن  خانم های ایرانی پوشش سر

آنهاست

مطمئن باشید با دیدن این مدل

این شال را به دوستان خود هم توصیه می کنید

یک تیر و دو نشان

هم شال و هم مقنعه

هم با حجاب باشید

و هم شیک و امروزی

مقنعه شال دار

ویژه بانوی اصیــــل ایرانی

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344230208.jpg

قیمت:13800 تومان

    

 

 

خوراک نرگسی علاوه بر اینکه دارای طعم خوبی است غذای رژیمی نیز محسوب می‌شود.

نرگسی

 

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر:

اسفناج: 2 کیلو

سیر خشک له شده: 3حبه

سیر تازه خرد شده: 2 ساقه

تخم‌مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا اسفناج را تمیز کرده و می‌شوییم و با یک استکان آب و‌ کمی نمک کمی می‌پزیم تا نرم شود و بعد اسفناج را از صافی رد می‌کنیم.کمی فشار می‌دهیم تا آب آن خارج شده و بعد آن را با چاقو خرد می‌کنیم.

* پیاز خرد شده را در کمی روغن مایع تفت می‌دهیم تا نرم شود. بعد سیر‌ها و سپس اسفناج را به آنها اضافه می‌کنیم.

* وقتی اسفناج کمی خنک شد،نمک، فلفل و 4 عدد تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم. با چنگال همه آنها را مخلوط میکنیم و بعد درون پیرکس مستطیلی که آنرا کمی چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.

* حال2 تخم‌مرغ روی آن می‌ریزیم و ظرف را حدود 10 - 8 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر قرار می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

* بعد از پخت، نرگسی را به صورت چهار گوش و یا مثلث می‌بریم و با کمی سبزی‌جات آن را تزیین می‌کنیم.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟