loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

دلمه کرفس

مواد لازم:

کرفس 3 شاخه
تره فرنگی یک بوته
ژامبون حلقه شده 400 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
خامه ی زده شده 150 گرم
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

دلمه کرفس

مواد لازم:

کرفس 3 شاخه
تره فرنگی یک بوته
ژامبون حلقه شده 400 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
خامه ی زده شده 150 گرم
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

www.ircook.com

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟