loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

پنه فلورنتین

جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین می‌كنیم.
جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین می‌كنیم.


پنه فلورنتین

مواد لازم:
  •  روغن زیتون: 20 گرم
  •  جعفری خردشده: 20 گرم
  •  خامه: 40 گرم
  •  شیر: 20 گرم
  •  پنیر رنده‌شده: 10 گرم
  •  جعفری تازه: 20 گرم
  •  پنیر پارمزان: به میزان لازم
  •  نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:


جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رنده‌شده را به آن می‌افزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین می‌كنیم.
پاستا با سبزیجات معطر


سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرم‌شکل و رقیق را تشکیل می‌دهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوش‌رنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوق‌العاده چشم‌نواز و لذیذ را در اختیار شما می‌گذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد می‌کند.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟