loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

طرز تهیه شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی پلو
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :
برنج : 3 لیوان
شوید: 200 گرم،پاك شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
كشمش : 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.


 سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید. 
sh03.jpg (350×233)

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.
sh04.jpg (350×233)
sh05.jpg (350×233)

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
sh07.jpg (350×233)

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
sh08.jpg (350×233)

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
sh09.jpg (350×233)
sh10.jpg (350×233)

نكته :
می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.
sh11.jpg (350×350)


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟