loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

قزل آلای شكم پر

قزل آلای شكم پر
قزل آلا از جمله ماهى هايى است كه همه كس آن را دوست دارند . طبخ آن به روش شكم پر براى ميهمانى هاى شما به ميز شامتان جلوه خاصى مى بخشد.

قزل آلای شكم پر

قزل آلای شكم پر
قزل آلا از جمله ماهى هايى است كه همه كس آن را دوست دارند . طبخ آن به روش شكم پر براى ميهمانى هاى شما به ميز شامتان جلوه خاصى مى بخشد.

 

مواد لازم برای 2 نفر:

2 قاشق غذاخوری      كره یا مارگارین

2 قاشق غذاخوری      كرفس ریز شده             

2 قاشق غذاخوری      پیازچه ریز شده

1 قاشق غذاخوری      جعفری تازه ریز شده

1 فنجان        سبزیجات معطر فصل

4/1 فنجان       گردوی خرد شده

3 قاشق غذاخوری          آب مرغ

4/1 قاشق غذاخوری         نمك

4/1 قاشق غذاخوری         گرد لیمو عمانی

8/1 قاشق غذاخوری            برگ مرزنگوش خشك

2 عدد ماهی قزل آلا تمیز شده كه سر آن جدا شده           (هر كدام به وزن 200 گرم)

طرز تهیه:

در یك ظرف پیركس: كره كرفس پیاز و جعفری را مخلوط كنید درب ظرف را با سلوفان بسته و در مایكروفر با درجه بالا بمدت 2 الی 3 دقیقه قرار دهید.

بقیه مواد را اضافه كرده خوب بهم بزنید و شكم هر یك از ماهیها را با نصف این مواد پر كنید. سپس قزل آلاهای شكم پر را به پشت در همان ظرف قرار داده ودر مایكروفر با قدرت 70% بمدت 9 تا 14 دقیقه و یا تا وقتی كه چنگال در آن راحت فرو رفته و به استخوان پشت ماهی برسد حرارت دهید. سپس كمی صبر كرده و ماهی را میل نمائید.
 
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟