close
تبلیغات در اینترنت
رولت مرغ، غذایی کم کالری و خوش طعم

تبليغات

ما را دنبال کنيد

جستجوگر

موضوعات


آمارگير

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 2800
  • کل نظرات : 7
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 148
  • بازديد ديروز : 193
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 341
  • بازديد ماه : 3,740
  • بازديد سال : 9,705
  • بازديد کلي : 385,092
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.80.102.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
لينکهاي مفيد

اسلاید شو

رولت مرغ، غذایی کم کالری و خوش طعم

رولت مرغ، غذایی کم کالری و خوش طعم
اگه دنبال تنوع در درست کردن غذاهای مختلف با گوشت مرغ هستید این رولت می تونه خیلی بهتون کمک کنه .

رولت مرغ، غذایی کم کالری و خوش طعم

رولت مرغ، غذایی کم کالری و خوش طعم
اگه دنبال تنوع در درست کردن غذاهای مختلف با گوشت مرغ هستید این رولت می تونه خیلی بهتون کمک کنه .

اگه دنبال تنوع در درست کردن غذاهای مختلف با گوشت مرغ هستید این رولت می تونه خیلی بهتون کمک کنه .

مواد لازم :
مرغ کامل 1 عدد
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه رنگی 1 پیمانه
هویج پخته 2-3 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
پیاز 1 عدد
زعفران (درصورت تمایل) نصف ق چ
نمک و فلفل و سیر به مقدار لازم
جعفری و گوجه فرنگی و پفک هندی  جهت تزیین

طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو رنده کرده و آب اونو بگیرید .


تمام استخوانهای مرغ ( بهتره از سینه و ران مرغ استفاده کنید ) رو گرفته و چرخش می کنیم .
ro02.jpg (386×288)

بعد نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید .

اگه از زعفران استفاده می کنید ، در این مرحله زعفران حل شده در یک ق س آبجوش رو به بقیه مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید .
ro03.jpg (386×288)

روی سطح کارمون رو یه کوچولو خیس می کنیم و بعد یه نایلون فریزر رو با قیچی باز کرده و روی میز پهن می کنیم ( خیس کردن سطح باعث می شه که نایلون کاملا به میزتون بچسبه ) .

گوشت مرغ رو به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر روی نایلون فریزر باز می کنیم .
ro05.jpg (386×288)

قارچ ورقه شده رو روی گوشت پخش می کنیم .
ro06.jpg (386×288)

و بعد فلفل دلمه ای ...

سپس پنیر پیتزا رو روی مواد می ریزیم .

و درنهایت هویج پخته شده رو روی مواد قرار می دیم .
ro09.jpg (386×288)

بعد با کمک نایلون رولش می کنیم .
ro10.jpg (386×288)

دو لبه گوشتی که به هم می رسند باید توسط دست کاملا فرم داده شده و صاف بشه .

روی کاغذ آلومینیوم رو چرب می کنیم و گوشت رو به سمت اون هدایت می کنیم .
ro12.jpg (386×288)

کاغذ آلومینیم رو کامل دور گوشت می پیچیم .
ro13.jpg (386×288)

توسط خلال دندون چند تا دونه سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم .
ro15.jpg (386×288)

سپس بمدت یک ساعت در فر و دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دیم .
و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله 1/5 الی 2 سانتیمتر برش داده و تزیین می کنیم .

نکته :
این رولت با سس گوجه تند خیلی خوشمزه می شه .


برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به اين موارد نيز علاقه مند باشيد: