close
تبلیغات در اینترنت
بال سوخاری را به روش چینی درست کنید

تبليغات

ما را دنبال کنيد

جستجوگر

موضوعات


آمارگير

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 2800
  • کل نظرات : 7
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 163
  • بازديد ديروز : 193
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 356
  • بازديد ماه : 3,755
  • بازديد سال : 9,720
  • بازديد کلي : 385,107
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.80.102.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
لينکهاي مفيد

اسلاید شو

بال سوخاری را به روش چینی درست کنید
بال سوخاری را به روش چینی درست کنید


مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخم‌مرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم

روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.

بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم  
پروتئین 2.56 گرم


برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به اين موارد نيز علاقه مند باشيد: