close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه پیتزای مرغ

تبليغات

ما را دنبال کنيد

جستجوگر

موضوعات


آمارگير

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 2800
  • کل نظرات : 7
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 125
  • بازديد ديروز : 193
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 318
  • بازديد ماه : 3,717
  • بازديد سال : 9,682
  • بازديد کلي : 385,069
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.80.102.170
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
لينکهاي مفيد

اسلاید شو

طرز تهیه پیتزای مرغ
طرز تهیه پیتزای مرغ

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
 آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : ۱۰۰گرم

طرز تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم ( اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود).
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ، ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا : 
سینه مرغ خلال شده : ۲عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : ۳ قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : ۱عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا: ۱۵۰ گرم (از هر کدام )
پودر آویشن ، نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی

طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم .
سپس سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، پیازچه ، قارچ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده ، تفت می دهیم .آن گاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم .
ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتی مترانتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم .
سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و درآخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن برروی پیتزا می ریزیم .
پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.


برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به اين موارد نيز علاقه مند باشيد: