با ترکیب مرغ و ذرت و دیگر مواد لازم، لازانیای خوشمزهای تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.
دستبند چرم با نگین چشم درخشان
با طراحی منحصر به فرد خود چشم هر بیننده را جذب خود می کند
ساخته شده از چرم مدل ایستا و نشکن و ظرافت بسیار زیبا
مناسب برای استفاده خانم ها و هم آقایان
نگین درخشان طرح چشم سرمه ای و آسمانی با قطر 7 میل با درخشنگی بسیار خیره کننده و زیبا
کیفیت این محصول بسیار بالا بوده و طراحی باستانی ایران در آن نمود میکند
فری سایز قابل ست شدن بر روی هر دست با هر رنگ و پوست و سایزی.
با ترکیب مرغ و ذرت و دیگر مواد لازم، لازانیای خوشمزهای تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
کره:80 گرم، به قطعات ریز درآید
آرد: سه چهارم پیمانه
شیر: سه پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
ترهفرنگی: 2 عدد، خرد شود
سینه مرغ چرخ کرده: نیم کیلوگرم
دانههای ذرت یخ زده: دو و نیم پیمانه
خامه: سه چهارم پیمانه
ورقه پاستای لازانیا: 375 گرم
پنیر موزارلای رنده شده: سه پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
• کره را درون قابلمهای روی حرارت متوسط ذوب کنید.نصف پیمانه آرد را به آن اضافه کرده و یک تا دو دقیقه آن را هم بزنید.
• ظرف را از روی حرات برداشته و کم کم شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد درون ظرف یک دست شوند.
• ظرف را مجددا روی حرارت قرار داده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مواد درون آن جوش بیاید هر چند وقت یک بار هم بزنید.
سپس بگذارید مواد درون ظرف کمی خنک شوند.
• فر را از قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده، درون دو سینی فویل به عمق 5 سانتیمتر و به ابعاد 18 * 29 سانتیمتر را چرب کنید.
• درون قابلمهای روی حرارت متوسط روغن را گرم کرده، تره فرنگی را به آن اضافه کرده و حدود سه دقیقه یا تا زمانی که نرم شود آن را حرارت دهید. مابقی آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن را هم زده و تفت دهید.
• حرارت را زیاد کرده و مرغ چرخ کرده را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای رنگ شوند آن را بپزید.
• ذرت و خامه را به ظرف اضافه کنید و بگذارید بجوشند. حرارت را کم کرده و به مدت سه دقیقه یا تا وقتی که غلیظ شوند آنها را حرارت دهید. نمک و فلفل را به درون ظرف اضافه کرده سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
• با قاشق کمی از مخلوط مرغ را درون یکی از سینیهای فویل ریخته روی آن ورقه لازانیا را قرار داده و روی این لایه، دو پیمانه از مخلوط مرغ را به طور یکنواخت پخش کنید و روی آن نصف پنیر موزارلا را پخش کنید. این لایهها را تکرار کرده و ورقه لازانیا را به عنوان آخرین لایه قرار دهید. روی آنها، با قاشق نیمی از سس سفید را که تهیه کردهاید بریزید.
• روی آنها، نصف پیمانه پنیر موزارلا و یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان بریزید. این مراحل را برای سینی دوم نیز تکرار کنید.
• ظرفها را درون فر بدون روکش، به مدت 35 - 30 دقیقه یا تا زمانی که ورقههای لازانیا نرم شده و روی آنها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.