کرم گارنیه ( تلفظ فرانسوی ) آب رسان 24ساعته ،
سرشار از ویتامین E ، روغن هسته انگور ، املاح دریایی ، امگا3 ، امگا6 و امگا9 می باشد .
با کیفیت بسیار عالی
کرم 24 ساعته "گارنیر" ، جدید ترین "کرم زیبایی" در جهان ، 100% گیاهی و دارای فرمولی انحصاری است
ساخت کشور فرانسه
دارای مجوز بهداشت : ۱۰۶۲۲۱۰۱۲۰۰۷
كرم گارنیر 24 ساعته ، جدید ترین "کرم زیبایی" در جهان ، 100% گياهي و داراي فرمولي انحصاری است که برای اولین بار در ایران توسط شرکت بازرگانی آبلاتکا و سایت آبلاتکا ( تنها نمایندگی محصولات گارنیر اروپا ) توزیع می گردد .
كرم آبرسان گارنیر - گارنیه ( تلفظ فرانسوی ) - مرطوب کننده 24ساعته ، سرشار از ويتامين E، روغن هسته انگور ، املاح دريايي ، امگا3 ، امگا6 و امگا9 مي باشد .
ویتامین E موجود در "کرم گارنیر 24 ساعته" ، از پوست شما در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد _ که به طور طبیعی حین فعالیت های روزانه بدن یا در اثر مواجهه با عوامل محیطی مثل اشعه ماورای بنفش ، و یا آلودگی آب و هوا به وجود میآیند _ دفاع می کند .
برخی فواید ویتامین E موجود در کرم مرطوب کننده گارنیر - گارنیه Garnier ، برای پوست عبارتند از : خاصیت آنتیاکسیدانی ، جلوگیری از پیر شدن پوست ، محافظت از غشای سلولی ، خاصیت ضد التهابات پوستی ، محافظت در برابر اشعه ماورای بنفش و خاصیت مرطوب کنندگی .
استفاده از "کرم گارنیر" _ که حاوی ویتامین E است _ قبل از قرار گرفتن زیر نور خورشید( حتی در روزهای ابری ) ، میتواند احتمال ایجاد چروک و تومورهای کوچک پوستی را کاهش دهد .
همچنین ویتامین E بکار گرفته شده در "کرم مرطوب کننده" گارنیر ، با مقاوم کردن قشر نازک هیدرولیپیدی پوست ، رطوبت پوست را حفظ کرده و از بوجود آمدن هرگونه "لک" ممانعت می کند .
تمامی این خواص در "کرم آبرسان" گارنیر به طور ملموس موجود می باشد .
دارای مجوز بهداشت : ۱۰۶۲۲۱۰۱۲۰۰۷
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر:
- اسفناج تازه : 20 گرم
- اسفناج میکس شده : 20 گرم
- فلفل رنگی : 30 گرم
- پیاز :10 گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- قارچ : 20 گرم
- نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
- اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
- سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میكس شده استفاده میكنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شكل غذایی منحصربهفرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه میكنیم، پس از حرارت دیدن تركیبات غذاییمان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میكسشده را افزوده و پس از اضافه كردن نمك و فلفل، اسپاگتی آبكششده را نیز با آن تركیب كرده و قبل از خاموش كردن شعله مقدار مختصری سركه بالزامیك را افزوده و غذا را در بشقاب میریزیم و با پنیر پارمزان میل میكنیم.
فوت آشپزی:
دلیلاستفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا میبخشد.