موطن اصلی کاری آسیاست اما ورود این ادویه شگفتانگیز به غرب در اواسط قرن نوزدهم آن را به یک ادویه محبوب در فواصل قرون نوزدهم و بیستم تبدیل کرده، کاری پای ثابت میز های غذا بود و همچنان جزء محبوبترینها به حساب می آید.
مواد لازم:
- سیر
- كاری
- سینه مرغ
- كدو
- هویج
- كلم بروكلی
- سبزیجات معطر
- جوانه ماش
- آرد ذرت
- گوجهفرنگی یا رب گوجهفرنگی
1 - مخلوط سیر و كاری را در تابه سرخ كرده و بعد تكههای كوچك مرغ را هم به آن اضافه میکنیم تا آنچه داخل تابه است تركیبی زیباتر شود.
2 - حالا باید 2 لیوان آب مرغ را به این مخلوط اضافه كنیم و بگذاریم روی حرارت تا به جوش بیاید.
3 - وقتی آب مرغ جوشید و كمتر شد آرد ذرت را اضافه میكنیم تا آب خورشمان لعاب بگیرد.
4 - در 3 تا 4 دقیقه پایانی حرارت دادن به غذا ادویه را هم اضافه میكنیم. بعد نوبت به اضافه كردن سبزیجات یعنی كدو، هویج و بروكلی میرسد.
نکته:
نباید سبزیجات را بیشتر از 3 تا 4 دقیقه بپزیم زیرا سبزیجات نباید له شود و باید تردیاش را حفظ كند.