loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر می‌توانید آن را تهیه کنید.

http://www.30cd.biz/upload_pic/1349249213.gif

 ساعت ها سخنرانی تصویری بسیار بسیار مفید

جذاب، گیرا و تاثیر گذار

 دکتر انوشه شاعر

 متخصص روانشناسی و تیپولوژی(مشاور وزیر فرانسه)

 درباره زنان و مردان و دختران و پسران ، روابط و ارتباطات قبل

و بعد از ازدواج ،

 مسائل روانشناختی کودکان

در   4سی دی  و با کیفیت خوب

برای اولین بار در سبزگستر

مجموعه سخنرانی تصویری دکتر سید محمود انوشه

روانشناس و استاد دانشگاه

http://www.30cd.biz/upload_pic/1349249210.jpg

قیمت :8000 تومان

    

 

 

املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر می‌توانید آن را تهیه کنید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ هم‌زده : 3 عدد

اسفناج: یک پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.

2- سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.

3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یک‌دست بپزند.

4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟