مواد لازم:
کرفس: 1 عدد(اگر کوچک بود 2عدد)
گوشت سر دست یا ران بره(ترجیحا ماهیچه):500 گرم
پیاز:1عدد
لیمو عمانی:2-3 عدد
زردچوبه: نیم قاشق چای خوری
نمک:1 قاشق چای خوری
روغن: به مقدار کافی
آب سرد:3لیوان
ادکلن زنانه ورساچه
V E R S A C E
تقدیم به خانم های شیک و مشکل پسند
اگر به دنبال یک ادکلن منحصر به فرد با رایحــــه ای دلپذیر و ماندگار هستید ادکلن ورساچه صورتی ساخت امارات پرفروش ترین ادکلن زنانه سال 2012 هم اکنون در چند قدمی شماست، تنها چند کلیک مانده به محبوب ترین ادکلن زنانه امسال تجربه کنید و سپس آن را به عزیزانتان معرفی نمایید |
ادکلن ورساچه کریستال (زنانه ) VERSACE BRIGHT CRYSTAL ادکلن ورساچه صورتی زنانه این عطر خوشبو توسط کمپانی بزرگ و معتبر ورساچه طراحی و ساخته و روانه بازار چهان شده است. ادکلن ورساچه محصولی نسبتا جدید و خوشبوی کمپانی بزرگ ورساچه می باشد . این ادکلن به عطر بلوری روشن لقب گرفته است. این محصول از ترکیباتی مانند ماگنولیا و نیلوفر آبی و مشک و درخت ماهون تهیه و تولید شده است.ادکلن ورساچه برایت کریستال محصول پرفروشی در ایران و اروپا و کشورهای عربی میباشد. این ادکلن برازنده خانمهای جوان و جذاب و زیبا می باشد. لازم به ذکر است این ادکلن به ورساچه صورتی در ایران معروف شده است. عمر محصول :۱۰الی ۱۲ ساعت قدرت خوشبویی :عالی پیشنهاد استفاده : روز و شب |
قیمت : 29000 تومان
مواد لازم:
کرفس: 1 عدد(اگر کوچک بود 2عدد)
گوشت سر دست یا ران بره(ترجیحا ماهیچه):500 گرم
پیاز:1عدد
لیمو عمانی:2-3 عدد
زردچوبه: نیم قاشق چای خوری
نمک:1 قاشق چای خوری
روغن: به مقدار کافی
آب سرد:3لیوان
طرز تهیه:
ساقه های کرفس را از هم جدا کنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي کرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خرد کنيد برگ هاي کرفس را هم جداگانه با کارد خوب خرد کنيد.
گوشت را به اندازه های خورشتی قطعه قطعه کنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خرد کنيد. مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ کنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ کنيد.سپس کرفس ها را روی گوشت بريزيد شعله را کمي بيشتر کنيد و تقريبا 10 دقيقه با گوشت سرخ کنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يک ضربه دست بشکنيد بدون اينکه آنرا از هم جدا يا خرد کنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را کم کنيد، حرارت را چنان تنظيم کنيد که گوشت بسيار آرام بجوشد.دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهید خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.
مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان کنيد اگر خوب پخته شده نمک به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد.
نکته: برخی در تهیه خورشت کرفس مقداری نعنا و جعفری خرد شده و در روغن تفت داده شده هم استفاده می کنند.