loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

خورش کدو حلوایی,www.res2ran.com

کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

 

با توجه به نزدیک شدن به  محرم 

و همچنین ارسال سفارشات به صورت پستی و زمانی که طی

 خواهد شد تا مرسوله به دست شما کاربر عزیز برسد

توصیه ما این هست که از هم اکنون سفارش خود را انجام دهید تا

در اولویت ارسال قرار گیرید و محصول مورد نظر به موقع تحویل

 داده شود

http://www.30cd.biz/upload_pic/1319755877.gif  

شال محرم طرح تاسوعا
 

شال عزاداری یک شال فوق العاده شیک و زیبا برای آقایان خوش سلیقه

و عزاداران واقعی می باشد.
 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1319755890.jpg

مشخصات:

نوع شال خام :شال کج راه جنس ممتاز

نوع چاپ: چاپ سیلک پرسی+ چاپ با دستگاه 6 رنگ

رنگ بندی شال: مشکی

طراحی: نستعیلق سالار شهیدان

بسته بندی: اتوکشی شده+سلفون کشی

درجه بندی کیفیت: درجه یک

گارانتی: دارای ضمانت کیفیت پارچه+تضمین ثبات رنگ دائمی

وضعیت ثبت اثر: ثبت شده در کتابخانه ملی و وزارت فرهنگ و ارشاد  اسلامی

http://www.30cd.biz/upload_pic/1319755878.jpg

قیمت: 9800 تومان

       

 

 

 

خورش کدو حلوایی,www.res2ran.com

کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم:

گوشت خورشی: 300 گرم

کدو حلوایی: یک کیلوگرم

پیاز متوسط: 2 عدد

آلو بخارا: 100 گرم

پودر زعفران محلول در آب: یک قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع: مقداری برای سرخ کردن

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری سرپر

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید. سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود. حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ‌شدن پیاز، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد و برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
نکته: رب را پیش از اضافه‌کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.

با توجه به اینکه کدو – به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور، باتوجه به اندازه تکه‌های کدو، یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

نکته 1: درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.

نکته 2: افرادی که به خورش‌های شیرین علاقه‌مندند، می‌توانند با اضافه‌کردن آلو و همچنین یک قاشق سوپ‌خوری شکر به خورش، طعم آن را شیرین‌تر کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟