loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

فیله ماهی هندی با گشنیز

مواد لازم :
▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری
▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم
▪ گشنیز تازه: به میزان لازم
▪ کره: یک قالب
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ روغن زیتون


 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1345882746.gif

 

"آموزش جامع یوگا به زبان فارسی"

 

 همراه با کتابچه فیزیکی آموزشی راهنما اورجینال داخل بسته


انرژی فراوان - آرامش عضلات - احساس سبکی


- چندین ساعت فیلم آموزشی فارسی یوگا در قالب دو
DVD اورجینال


- محتوی کتالبچه فیزیکی اورجینال رایگان آموزشی یوگا


- ده ها ساعت موسیقی آرامش بخش برازی زمان تمرین یوگا

 

- تمام نکات ارزشمند درباره تمرین یوگا و تغذیه یوگا

 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1347175562.jpg

سفارش مجموعه  "آموزش جامع یوگا به زبان فارسی "

 در قالب پکیج اورجینال دو DVD + کتاب آموزش یوگا

 

 قیمت 8800 تومان  

    

 

 

فیله ماهی هندی با گشنیز

مواد لازم :
▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری
▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم
▪ گشنیز تازه: به میزان لازم
▪ کره: یک قالب
▪ نمک و فلفل سیاه
▪ روغن زیتون

● برای شروع
روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخته و با هم مخلوط کنید. در مرحله دوم فیله های ماهی را به صورت رول مانند روی ادویه ها بغلتانید تا کاملا با پودر پوشیده شود؛ گشنیزها را شسته و از شاخه جدا کنید و کنار بگذارید.

● برای پختن
یک تابه نچسب را روی حرارت گاز قرار دهید و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه یک قالب بزرگ کره بغلتانید تا آب، شود. اگر دیدید میزان کره کم است به آن روغن زیتون اضافه کنید. فیله ها را درون تابه گذاشته و مطمئن شوید از هرطرف کاملا سرخ شوند.

به دلیل پودرکاری رنگ فیله ها قطعا تغییر می کند. برای ترد شدن ماهی بهترین روش این است که روغن را در وسط تابه جمع کرده و ماهی ها را در داخل حرارت زیاد و در روغن زیاد قرار دهید. برای سرخ شدن هر سمت ماهی ۲ تا ۳ دقیقه کافی است؛ این برای ۲۰۰ گرم فیله ماهی کافی است.

● برای سرو
بهتر است این ماهی را با برنج سرو کنید. فیله ها را روی برنج گذاشته و برگ گشنیز را روی آن قرار دهید. یک عدد لیمو را نصف کرده و کنار برنج بگذارید و بعد سرو کنید.

● پیشنهاد جیمی
این روش پخت، ایجاد تغییری در مزه هاست. بیشتر غذاها از یک پایه پیروی می کنند و ریشه همه آن ها یکی است ولی یک آشپز خوب می تواند با ادویه شکل و مزه غذا را عوض کند. گام به گام جلو بیایید و امتحان کنید. مطمئن باشید که پشیمان نمی شوید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟