loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

فیله ماهی,www.res2ran.com

مواد لازم:

فیله ماهی: 4 تکه

قارچ :175 گرم

اسفناج :1 کیلو

پیاز نگینی خرد شده :1 عدد متوسط

سیر: 1-2 حبه

پنیر پارمیزان: 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:1 عدد 

کره 25 گرم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

خلال دندان به تعداد

 

http://www.30cd.biz/upload_pic/1350140978.gif

یک هدیه ارزشمند و ماندگار

برای خانم های شیک پوش و اصیل

ست آینه و شانه دونگ یی

ظریف و زیبا ، با قیمتی مناسب

http://www.30cd.biz/upload_pic/1350140976.jpg

قیمت :14500 تومان

    

در بسته بندی شکیل ، ویژه هدیه

برای خانم های خوش سلیقه

شانه و آینه ای با طراحی فوق العاده زیبا و نگین کاری

http://www.30cd.biz/upload_pic/1350140977.jpg

یک شانه و یک آینه شیک ویژه تمام علاقه مندان به طرح های سلطنتی

بشتابید

زیباترین و شیک ترین ست آینه و شانه سال 2012

را از آن خود کنید

http://www.30cd.biz/upload_pic/1350131027.jpg

http://www.30cd.biz/upload_pic/1350131040.jpg 

 

قیمت :14500 تومان

    

 

 

 

 

فیله ماهی,www.res2ran.com

مواد لازم:

فیله ماهی: 4 تکه

قارچ :175 گرم

اسفناج :1 کیلو

پیاز نگینی خرد شده :1 عدد متوسط

سیر: 1-2 حبه

پنیر پارمیزان: 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:1 عدد 

کره 25 گرم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

خلال دندان به تعداد

طرز تهیه :

در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیمو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید. فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر که از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.

منبع:iranchef.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟