مواد لازم:
فیله ماهی: 4 تکه
قارچ :175 گرم
اسفناج :1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد متوسط
سیر: 1-2 حبه
پنیر پارمیزان: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه:1 عدد
کره 25 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خلال دندان به تعداد
یک هدیه ارزشمند و ماندگار
برای خانم های شیک پوش و اصیل
ست آینه و شانه دونگ یی
ظریف و زیبا ، با قیمتی مناسب
قیمت :14500 تومان
در بسته بندی شکیل ، ویژه هدیه
برای خانم های خوش سلیقه
شانه و آینه ای با طراحی فوق العاده زیبا و نگین کاری
یک شانه و یک آینه شیک ویژه تمام علاقه مندان به طرح های سلطنتی
بشتابید
زیباترین و شیک ترین ست آینه و شانه سال 2012
را از آن خود کنید
قیمت :14500 تومان
مواد لازم:
فیله ماهی: 4 تکه
قارچ :175 گرم
اسفناج :1 کیلو
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد متوسط
سیر: 1-2 حبه
پنیر پارمیزان: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه:1 عدد
کره 25 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
خلال دندان به تعداد
طرز تهیه :
در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید فقط نرم شود حالا حرارت را زیاد کنید و قارچهای خرد شده را اضافه کنید وبه مدت 2-3 دقیقه بپزید. حالا اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و آبلیمو را اضافه کنید،نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید دقت کنید زیاد تفت ندهید. فیله های ماهی را با کمی نمک و فلفل تازه کوبیده و کمی آبلیمو و سیر ریز شده نیم ساعت قبل از کار مزه دار کنید.حالا شروع کنید به رول کردن ماهی ها و با خلال دندان محکمش کنید. یک ظرف مخصوص فر را با روغن زیتون چرب کنید و ماهی ها را درونش بچینید و در فر که از قبل گرم شده به مدت 25-20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخته شدن ماهی را از ظرف خارج کنید و مخلوط قارچ و اسفناج را در یک ظرف مخصوص بریزید و ماهی ها را رویش بچینید و رویش پنیر پارمیزان بپاشید و مجددا در فر بگذارید تا وقتی رویش طلایی شود.
منبع:iranchef.com