loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

بهترین روش پخت ماهی

هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوشت ماهی در طول هفته توصیه می‌شود؟ و بهترین روش پخت این ماده غذایی کدام است؟

http://www.30cd.biz/upload_pic/1337662610.gif

مجموعه فوق العاده

10 سال جوان تر به نظر برسید

To Looking 10 years younger

روش قطعي براي مبارزه با پيري

 شامل بهترين راه کارها براي جوان ماندن پوست

آيا در اين دنيا کسي هست که دوست داشته باشد پيرتر از سن

 خود بنظر برسد؟

http://www.30cd.biz/upload_pic/1337662586.jpg

قیمت :4500 تومان

     

 

 

بهترین روش پخت ماهی

هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوشت ماهی در طول هفته توصیه می‌شود؟ و بهترین روش پخت این ماده غذایی کدام است؟


گوشت ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا3 است که خواص فراوان این نوع چربی مانند پیشگیری از افسردگی یا تقویت مغز و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر بر هیچ‌کس پوشیده نیست. ضمن اینکه امگا3 یکی از دوستداران قلب و افزایش‌دهنده چربی خوب خون یا همان HDL هم محسوب می‌شود.

بد نیست بدانید تقریبا تمام ماهی‌ها حاوی امگا3 هستند؛ حتی همین ماهی‌های قزل‌آلای پرورشی که بیشتر ما مصرف می‌کنیم هم امگا3 دارند. هرچند میزان امگا3 در ماهی‌های آزاد، خال‌مخالی و قباد بیشتر است.

نوع پروتئین و چربی ماهی بسیار عالی و مرغوب است. به‌علاوه ماهی می‌تواند مقداری ید و کلسیم هم به بدن برساند. یعنی ماهی‌هایی که کمی ریزتر هستند یا تیغ‌های ریز و نازکی دارند، استخوان‌هایشان در فرآیند پخت کمی تحلیل می‌رود و ما با خوردن آنها مقداری کلسیم هم به بدنمان می‌رسانیم. به دلیل همین کیفیت بالای پروتئین و چربی کم ماهی است که مصرف مداوم آن به تمام خانواده‌ها توصیه می‌شود.

ناگفته نماند که متاسفانه بسیاری از خانواده‌های ایرانی با سرخ کردن ماهی ارزش تغذیه‌ای آن را پایین می‌آورند؛ در حالی که روش‌های آب‌پز و بخارپز نسبت به سرخ کردن برای طبخ ماهی مناسب‌تر هستند.


منبع:همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟