loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

کيک انبه

براي تهيه ي اين کيک مي ‌توانيد به جاي انبه از موز و يا به صورت نيمي موز و نيمي انبه استفاده کنيد.

کيک انبه

براي تهيه ي اين کيک مي ‌توانيد به جاي انبه از موز و يا به صورت نيمي موز و نيمي انبه استفاده کنيد.

زمان آماده سازي: 15 دقيقه

زمان پخت: 60 دقيقه

مواد لازم براي 12 نفر:
آرد يک و نيم پيمانه

جوش شيرين يک هشتم قاشق چاي ‌خوري

نمک يک چهارم قاشق چاي‌ خوري

بيکينگ پودر نصف قاشق چاي ‌خوري

کره نصف پيمانه

شکر ‌يک و نيم پيمانه

تخم‌ مرغ 3 عدد

وانيل نصف قاشق چاي‌ خوري

خامه زده شده نصف پيمانه

انبه 3 عدد رسيده و پوره شده

طرز تهيه:

* کف تابه را چرب کنيد.

* فر را از قبل روي دماي 350 درجه فارنهايت گرم کنيد.

* آرد،‌ جوش شيرين، ‌نمک و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد.

* در يک ظرف بزرگ، با استفاده از هم زن ، ‌کره و شکر را خوب هم بزنيد.

* تخم‌ مرغ‌ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنيد و هر بار خوب هم بزنيد.

* وانيل را به مخلوط اضافه کنيد.

* مخلوط آرد را به آرامي وارد مخلوط تخم‌ مرغ‌ ها کنيد.

* پوره انبه را به مخلوط اضافه کرده خوب هم زنيد.

* مايه آماده شده را درون تابه‌ اي که از پيش آماده کرده ‌ايد بريزيد.

* تابه را درون فر، که از پيش گرم شده به مدت يک ساعت يا تا زماني‌ که خلال دنداني درون آن فرو کنيد و تميز بيرون بيايد حرارت دهيد.

* در 40 دقيقه نخست، درب فر را باز نکنيد و پس از آن بگذاريد کيک درون تابه 10 دقيقه بماند تا خنک شود.

* کيک را از تابه خارج کرده بگذاريد کاملا خنک شود، سپس آن را ميل کنيد.

شهره فرجي - همشهري آنلاين

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟