loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

_پاكورا.... غذاي هندي

مواد لازم:
آرد سفيد=4/1 ليوان
آرد نخود=4/3 ليوان
پياز نگيني شده ريز=2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ريز شده=1 يا 2 عدد
گشنيز ريز شده=4/1 ليوان
شويد ريز شده=4/1 ليوان
تره فرنگي ريز شده=كمي
بيكينگ پودر=1 قاشق مرباخوري
زردچوبه=1 قاشق چايخوري
نمك=به مقدار لازم
آب=3/1 ليوان
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم

_پاكورا.... غذاي هندي

مواد لازم:
آرد سفيد=4/1 ليوان
آرد نخود=4/3 ليوان
پياز نگيني شده ريز=2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ريز شده=1 يا 2 عدد
گشنيز ريز شده=4/1 ليوان
شويد ريز شده=4/1 ليوان
تره فرنگي ريز شده=كمي
بيكينگ پودر=1 قاشق مرباخوري
زردچوبه=1 قاشق چايخوري
نمك=به مقدار لازم
آب=3/1 ليوان
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم

طرز تهيه:
1. آرد سفيد+آرد نخود+بيكينگ پودر+نمك+زردچوبه+آب را با هم مخلوط كنيد.
2. پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده به مواد اضافه كنيد سپس مواد را با قاشق هم بزنيد.
3. سبزيجات ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد.
4. از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در ماهيتابه ريخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد.
5. پاكورا را به صورت گرم ميل كنيد همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟