طرز تهیه ماهی کنجدی
فیله ماهي (شير، قباد…) 300 گرم
كنجدخام دو قاشق غذاخوري
سس خردل دو قاشق غذاخوري
شير دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی کنجدی
فیله ماهي (شير، قباد…) 300 گرم
كنجدخام دو قاشق غذاخوري
سس خردل دو قاشق غذاخوري
شير دو قاشق غذاخوری
طرز تهيه ماهی کنجدی :
شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيلههاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجدها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)
فر را از قبل 220درجه سانتيگراد داغ كنيد. ماهيها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزيد. سيبزميني آبپز يا سالاد سيبزميني يا هر نوع سالاد تازه فصل ميتواند با اين ماهي سرو شود.