ابتدا شیر ،شکر ،تخم مرغ ،کره آب کرده ،پودر خمیر ترش و نمک را باهم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه نمائید تا جائیکه خمیر بدست نچسبد و در عین حال لطیف باشد .
روی خمیر را بپوشانید به مدت ۱.۵ – ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
سپس خمیر را روی سطح صافی باز کرده با قالب میان خالی قالب بزنید مجددا ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در روغن سرخ کنید و با پودر قند و دارچین تزئین و سرو کنید.
براي برش زدن خمير به صورت دايره هم ميتونيد ازقالب مخصوص دونات استفاده كنيد .
وقتي خميرتون رو پهن ميكنيد يادتون باشه كه نازك نباشه چون وقتي تو روغن سرخ ميشه سفت ميشه و غير قابل استفاده ميشه
من که قالب مخصوص دونات نداشتم.هی داشتم کل خونه رو میگشتم که با لیوان قالب بزنم یا فنجون...وسط ش رو چیکار کنم که یهو دیدم مامانم تمام دونات هم رو روی سینی ی آرد پاشی شده درست کرده و گذاشته!!
یه گوله ازشون گرفت....نواری کردش و بعد دو سر نوار رو به هم چسبوند!
اینم دوناتهایی که امروز درست کردم با کل مواد!!