loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت


ابتدا شیر ،شکر ،تخم مرغ ،کره آب کرده ،پودر خمیر ترش و نمک را باهم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه نمائید تا جائیکه خمیر بدست نچسبد و در عین حال لطیف باشد .

روی خمیر را بپوشانید به مدت ۱.۵ – ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .

سپس خمیر را روی سطح صافی باز کرده با قالب میان خالی قالب بزنید مجددا ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در روغن سرخ کنید و با پودر قند و دارچین تزئین و سرو کنید.

براي برش زدن خمير به صورت دايره هم ميتونيد ازقالب مخصوص دونات استفاده كنيد .

 وقتي خميرتون رو پهن ميكنيد يادتون باشه كه نازك نباشه چون وقتي تو روغن سرخ ميشه سفت ميشه و غير قابل استفاده ميشه

من که قالب مخصوص دونات نداشتم.{2 (4)}هی داشتم کل خونه رو میگشتم که با لیوان قالب بزنم یا فنجون{65}...وسط ش رو چیکار کنم {2 (26)}که یهو دیدم مامانم تمام دونات هم رو روی سینی ی آرد پاشی شده درست کرده و گذاشته!!{Laie_7}

یه گوله ازشون گرفت....نواری کردش و بعد دو سر نوار رو به هم چسبوند!{smilie_liebe4}


اینم دوناتهایی که امروز درست کردم با کل مواد!!



مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟