loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

ژله با تزئین پودینگ


مواد لازم : 

ـ  ژله آلوئه ورا  ۱ بسته

ـ  ژله پرتقالی  ۱ بسته

ـ  پودینگ  موزی ۱ بسته

ـ  شیر ۱/۵ لیوان

ـ  آب  ۱/۵ (یک و نیم ) لیوان  

  

طرز تهیه : 

۱ ـ   در ظرفی ژله پرتقالی را در آب گرم ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حل و شفاف شود بعد شعله را خاموش کنید

 

۲ ـ در یک ظرف جداگانه ژله آلوئه ورا هم به روش ژله پرتقالی آماده کنید 

 

۳ ـ پودینگ و شیر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید تا شبیه فرنی و سفت شود بعد حرارت را خاموش کنید

۴ ـ صبر کنید تا محتویات هر سه ظرف در محیط آشپز خانه کمی خنک شود سپس پودینگ و ژله پرتقالی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و یک نواخت شود بعد در یک ظرف چهارگوش به ارتفاع یک و نیم الی ۲سانتی متر بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود

۵ ـ کف قالبی را که میخواهید ژله در آن فرم بگیرد به ارتفاع دو میلی متر از ژله آلوئه ورا بریزید و در یخچال بگذارید ولی بقیه ژله را در یخچال نگذارید و در دمای آشپزخانه برای انجام مراحل بعدی نگهدارید .

۶ ـ پودینگ سفت شده را از یخچال در آورید و در آب نیم گرم فرو ببرید و پودینگ را در یک سینی برگردانید و با کارد برشهای مربعی شکل یزنید و برش ها را جدا کرده تا مکعبهایی به طول و عرض و ارتفاع دو سانتی متر داشته باشید و روی ژله آلوئه ورایی که در یخچال سرد و سفت شده بود نامنظم بچینید بعد با قاشق از بقیه ژله آلوئه ورا روی آن بریزید و فواصل خالی  را پر کنید تا زمانی که روی مکعبها  هم دو میلی متر با ژله آلوئه ورا پر شود دوباره در یخچال گذاشته تا سفت شود و دوباره از یخچال در آورده یک لایه دیگر از مکعب های پودینگی بچینید و با ژله آلوئه ورا فواصل را پر کنید و نهایتا در یخچال گذاشته تا سفت شود

بعد از اینکه ژله بسته و سفت شد از یخچال در آورید و قالب را در آب  نیم گرم فرو ببرید و در دیس برگردانید . این ژله با تزئین و یا به همان شکل ساده زیبا و  آماده سرو است .

دو طعم موزی پودینگ و طعم پرتقالی ژله مزه خوبی به مکعب های تزئینی میدهد  ضمن اینکه رنگ زیبایی از مخلوط این دو ایجاد میشود  

 

ژله با تزئین پودینگ

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟