loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

حلوای هویج با تزئین خرما

 

مواد لازم :

ـ  آرد نانوایی  یک و نیم لیوان

ـ  شکر یک لیوان

ـ  روغن مایع مخصوص سرخ یا کره یا روغن حیوانی نصف لیوان

ـ  هویج ۴۰۰ گرم  ( ۸ عدد هویج متوسط )

ـ  گلاب به مقدار لازم

ـ  زعفران دم کرده ۲ قاشق

ـ  آب ۱ لیوان

ـ  خرما ی رطب ۲۰ عدد

ـ کنجد ۴ الی ۵ قاشق

ـ خلال پسته و گل محمدی خشک به مقدار لازم

طرز تهیه :

ـ  خرما ی  رطب نسبتاٌسفت هسته گرفته را چرخ کنید و در در یخچال گذاشته تا سفت شود بعد کف دست را چرب کرده و از خرما گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و در دست  و سپس در کنجد بغلتانید .

ـ شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد شود.

ـ  هویج را پس از  پاک کردن سطح پوست و شستن ، پخته و سپس  هویج بدون آب را همراه با شهد پوره کنید .

ـ  گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید .

ـ آرد را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ تفت دهید  . سپس روغن اضافه کنید سرخ کنید . در تمام مراحل حرارت را زیاد نکنید تا رنگ آرد عوض نشود و حلوا خوشرنگ از آب در آید  در صورت تمایل به جای نیمی از آرد نانوایی میتوانید از آرد برنج هم استفاده کنید .

ـ پوره را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا قوام بیاید .

ـ اگر می خواهید حلوا چرب تر باشد مقدار بیشتری روغن بریزید .

این حلوا با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمیشود حلوای نسبتاٌسالم و خوشمزه وضمناٌ خوشرنگی است  .

حلوا را به شکل بیضی در دیس ریخته و با پشت قاشق صاف کرده و لبه های حلوا را همانطور که قبلا توضیح داده بودم تزئین کنید  چون میزان روغن در این حلوا کم است برای جلوگیری از ترک خوردن لبه های حلوا ، سرعت عمل به خرج دهید و روی حلوا را با خرما و پسته و گل تزئین کنید .

 

حلوای هویج با تزئین خرما

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟