ـ روغن مایع مخصوص سرخ یا کره یا روغن حیوانی نصف لیوان
ـ هویج ۴۰۰ گرم ( ۸ عدد هویج متوسط )
ـ خلال پسته و گل محمدی خشک به مقدار لازم
ـ شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد شود.
ـ هویج را پس از پاک کردن سطح پوست و شستن ، پخته و سپس هویج بدون آب را همراه با شهد پوره کنید .
ـ گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید .
ـ پوره را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا قوام بیاید .
ـ اگر می خواهید حلوا چرب تر باشد مقدار بیشتری روغن بریزید .
حلوا را به شکل بیضی در دیس ریخته و با پشت قاشق صاف کرده و لبه های حلوا را همانطور که قبلا توضیح داده بودم تزئین کنید چون میزان روغن در این حلوا کم است برای جلوگیری از ترک خوردن لبه های حلوا ، سرعت عمل به خرج دهید و روی حلوا را با خرما و پسته و گل تزئین کنید .