ترایفل یک نوع دسر معروف است که از کیک و میوه و خامه و کاسترد درست میشود.متعلق به کشور انگلیس است و بهتر است درون یک ظرف شیشه ای درست بشود تا لایه های آن نیز مشخص باشد .
مواد لازم |
مقدار |
توت فرنگی |
۲۵۰ گرم |
پودر کستر |
۲قاشق غذا خوری |
شیر |
۲ لیوان |
شکر |
۲ قاشق غذا خوری |
پودر خامه قنادی |
۴قاشق غذا خوری |
بیسکوییت ساقه طلایی یا کیک های آماده |
۱ بسته |
پودر قهوه |
۱قاشق غذا خوری برای تزیین |
در ابتدا نصف توت فرنگی ها را حلقه حلقه خورد می کنیم و نصف دیگر را نیز مربع مربع خورد می کنیم سپس پودر کستر را همراه شکر وشیر سرد مخلوط کرده و آن را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می زنیم تا غظتش مانند فرنی شود سپس در صورتی که بخواهیم از کیک استفاده کنیم یک بسته آن را مربعی خورد کرده و در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در صورتی که بخواهیم از بیسکوییت استفاده کنیم آن را حسابی له می کنیم و همراه یک قطره شیر یا کمی کره تفت می دهیم .و بعد در کف ظرف می ریزیم .(یکی از این ۲ استفاده گردد)
حال توت فرنگی حلقه شده را دور تادور ظرف مورد نظر چیده و بعد پودر خامه را همراه کمی شیر میکس می کنیم و نیم ساعت در یخچال قرار داده تا کمی سفت شود سپس خامه را روی مواد ریخته و بعد توت فرنگی های نگینی را روی آن چیده و در نهایت کرم کستر را اضافه می کنیم و روی مواد را با خامه فرم گرفته توت فرنگی حلقه شده و پودر قهوه تزیین می کنیم
نوش جان