قزل آلای شكم پر
طاس كباب مدیترانهای!
شامی دريايى
ماهی و سبزیجات در فر
طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار !
فیله ماهی با اسفناج
طرز تهیه استیک شیرماهی
فیله ماهی با اسفناج
فیله ماهی با اسفناج
فیله ماهی با اسفناج
طرز تهیه شور ماهی پلو
آموزش پختن ماهی سالمون با کلم بروکلی
طرز تهیه استیک شیرماهی
در این بخش ما به شما نشان می دهیم که اگر بخواهید
میگو
و یا شاهمیگو
را کباب کنید چگونه باید آن را پاک کنید ,در این روش طبخ غلاف سخت دور گوشت را نمی گیریم چرا که همین غلاف سخت از سوختن گوشت جلوگیری می کند و البته بعد از پخت فرم بسیار شکیل تری هم دارد.
میگو سوخاری با اسفناج
میگو 12 عدد
آرد سوخاري و شیر از هر کدام نصف پيمانه
پنير پارمسان 1/4 پيمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چايخوري
تخممرغ يك عدد
اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم)
آرد يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه شنيتسل ماهي
مواد لازم :
ـ ماهی
ـ آرد
ـ تخم مرغ
ـ آرد سوخاری
ـ روغن
طرز تهیه ماهی کنجدی
فیله ماهي (شير، قباد…) 300 گرم
كنجدخام دو قاشق غذاخوري
سس خردل دو قاشق غذاخوري
شير دو قاشق غذاخوری
با میگو انواع غذاها را می توان پخت که در این بخش با چند شیوه از آن آشنا می شوید. یک نکته اساسی در مورد پخت میگو این است که باید میگوی سالم را تهیه کرد تا بو ندهد و در مورد پخت در هر نوع غذا باید توجه داشت که پخت میگو بین ۵ دقیقه تا حداکثر ۱۰ دقیقه طول می کشد وبه هیچ وجه نباید میگو را به مدت زیاد پخت.
میگوها را تمیز کرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمییز می شوییم. سپس در ظرفی آنها را به همراه آبلیمو و نمک و زعفران و روغن زیتون و سبزیجات معطر و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم ...
ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود.
ماهي را به اندازه يك سايز و به ارتفاع سه سانتيمتر برش ميدهيم، بعد از شستن، پياز را خلالي خرد كرده به همراه كليه مواد به ماهيها اضافه ميكنيم.
مغزگردو را با سبزی می سائیم یا چرخ می کنیم, مغزگردو و سبزی را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. آنگاه روی سطح ماهی کمی کارد می کشیم...
این غذا میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند غذای لذیذی باشه و برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.
اين روزها ماهي قزلآلا - چه از نوع رودخانهاي و چه از نوع پرورشي - طرفداران زيادي دارد
و باتوجه به اينكه نوع پرورشي آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از اين نوع آن – كه درشتتر هم هست– استفاده ميكنند.
مواد لازم:
روغن زيتون=2/1 ليوان
سير ريز شده=4 حبه
ادويه تند=به مقدار لازم
ميگو تميز شده=1 و نيم كيلو
سويا سس=2 قاشق سوپخوري
جعفري ريز شده=3/1 ليوان
مواد لازم :
آرد نخود : 100 گرم
زنجبیل نرم شده : 1 قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده : 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه : 2 عدد ریز شده
آب : 300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
ماهی روغنی : 1 کیلوگرم
روغن : 300 میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
مواد اولیه
گوشت ماهی شیر 600 گرم
لپه پختهشده 100 گرم
برنج پختهشده 70 گرم
آلو خشک 80 گرم
مغز گردو 60 گرم
روغن مایع 50 گرم
سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه) 300 گرم
پیاز دو عدد
تخممرغ یک عدد
تخممرغ آبپز سه عدد
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی سه قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپخوری
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم:
یك كیلوگرم میگو
2 قاشق غذاخوری آب پیاز
300 گرم آرد
2 قاشق غذاخوری ماست سفت
یك قاشق چای خوری بیكینگ پودر
به میزان كافی نمك و فلفل
3 عدد تخم مرغ
به میزان لازم روغن
مواد لازم:
میگو=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شیر=2/1 استکان
زعفران=2/1 استکان
آرد=1 استکان
آرد سوخاری=بقدر کافی
نمک و فلفل و زردچوبه=بقدر کافی
مواد لازم:
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم
پیاز کوچک : ۲عدد
یک عدد لیمو
نصف فلفل دلمه رنگی
۱۰۰ گرم خیار شور
۱۰۰ گرم سبزی خوردن
گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل
مواد لازم:
ماهی دلخواه : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه ای : یه نصفه
آب لیموی تازه : ۱.۵ قاشق غذاخوری
پودر فلفل و لیمو : به مقدار دلخواه
نمک : به مقدار دلخواه
خوردن انواع و اقسام ماهی با سس معروف لهستانی، یکی از عادات غذایی زمستانی مردم کشور لهستان است.
دقت كنید كه میگو بیشتر از 2 تا 3 دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد كوچكتر میشود.
تعداد صفحات : 2