loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

راگو ماهی تن

راگو ماهی تن
در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را ...

طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار !

طرز تهیه ی مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار !
اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل تهیه کرده و با اطمینان از ...

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج
اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج
اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج
اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....

فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج
اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....

 

در این بخش ما به شما نشان می دهیم که اگر بخواهید

میگو

و یا شاه

میگو

را کباب کنید چگونه باید آن را پاک کنید ,در این روش طبخ غلاف سخت دور گوشت را نمی گیریم چرا که همین غلاف سخت از سوختن گوشت جلوگیری می کند و البته بعد از پخت فرم بسیار شکیل تری هم دارد.

 

روشهای پاک کردن میگو, پاک کردن میگو, یکی از روشهای پاک کردن میگو+تصویری

میگو سوخاری با اسفناج

th (6)

میگو 12 عدد

آرد سوخاري و شیر از هر کدام نصف پيمانه

پنير پارمسان 1/4 پيمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري

فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چايخوري

تخم‌مرغ يك عدد

اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم)

آرد يك قاشق چايخوري

روغن زيتون يك قاشق سوپخوري

با میگو انواع غذاها را می توان پخت که در این بخش با چند شیوه از آن آشنا می شوید. یک نکته اساسی در مورد پخت میگو این است که باید میگوی سالم را تهیه کرد تا بو ندهد و در مورد پخت در هر نوع غذا باید توجه داشت که پخت میگو بین ۵ دقیقه تا حداکثر ۱۰ دقیقه طول می کشد وبه هیچ وجه نباید میگو را به مدت زیاد پخت.

پخت میگو,کباب میگو و سبزیجات

میگوها را تمیز کرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمییز می شوییم. سپس در ظرفی آنها را به همراه آبلیمو و نمک و زعفران و روغن زیتون و سبزیجات معطر و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم ...


 
بین خورش‌های جنوب ایران، قلیه از همه معروف‌تر و شناخته‌شده تر است. در حقیقت این غذا به نوعی چکیده آشپزی جنوب ایران است و با اندکی تغییر در اکثر شهرها به عنوان یکی از غذاهای اصلی پخته می‌شود. قلیه میگو کاملا مشابه قلیه ماهی است و تنها تفاوت آن، استفاده از میگو به جای ماهی است.

طرز تهیه ماهی سالمون , طرز تهیه ماهی سالمون کنجدی

 این غذا  میتونه برای کسانی که ماهی به خصوص سالمون را دوست دارند  غذای لذیذی باشه و برای کسانی که با بوی ماهی و خودماهی مشکل دارند تجربه جدیدی باشه برای تجدید نظر در ذائقه شان.

قزل‌آلاي ايراني با روش بالكاني

اين روزها ماهي قزل‌آلا - چه از نوع رودخانه‌اي و چه از نوع پرورشي - طرفداران زيادي دارد
و باتوجه به اينكه نوع پرورشي آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از اين نوع آن – كه درشت‌تر هم هست– استفاده مي‌كنند.

ماهی سرخ شده

مواد لازم :
آرد نخود : 100 گرم
زنجبیل نرم شده : 1 قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده : 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه : 2 عدد ریز شده
آب : 300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان
ماهی روغنی : 1 کیلوگرم
روغن : 300 میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف

روش تهیه‌ کوفته با گوشت ماهی

مواد اولیه

گوشت ماهی شیر                                                 600 گرم

لپه پخته‌شده                                                          100 گرم

برنج پخته‌شده                                                        70 گرم

آلو خشک                                                              80 گرم

مغز گردو                                                                60 گرم

روغن مایع                                                              50 گرم

سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه)              300 گرم

پیاز                                           دو عدد

تخم‌مرغ                                   یک عدد

تخم‌مرغ آب‌پز                           سه عدد

آرد نخودچی                            سه قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم                                  یک قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                       سه قاشق سوپ‌خوری

نمک                                       یک قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیمو                                   دو قاشق سوپ‌خوری

شکر                                       یک قاشق سوپ‌خوری

فلفل                                     نصف قاشق چای‌خوری

ماهی بخارپز

مواد لازم:


فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :۱۵۰ گرم
پیاز کوچک : ۲عدد
یک عدد لیمو

نصف فلفل دلمه رنگی

۱۰۰ گرم خیار شور

۱۰۰ گرم سبزی خوردن

گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ
پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟