آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخممرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگپودر از جمله مواد اولیهی این شیرینی هستند.
آموزش مشاغل پر درآمد در دنیا
پر درآمد ترين و كاربردترين شغل ها را يكجا ياد بگيريد
یك مجموعه فوق العاده برای انسان های خلاق
ده ها آموزش فوق العاده از بهترين مشاغل جهان
این مجموعه شامل سالها تحقیق و مطالعه
خبره ترین اقتصاد دانان دنیا است
شما به يكباره همه فن حريف خواهيد بود
امكانات و فرصت هاي جديد براي درآمد بالا
يك شبه نه ولي 1 ماهه پولدار شويد
داشتن يك شغل خوب و پر درآمد
هميشه آرزوي هر انسان است
به خصوص در شرايط كنوني كه اوضاع اقتصادي
به طرز ناگواري به هم ريخته و آشفته شده است
نحوه ثبت يك شغل پر درآمد
شاغل پردرآمد از تصميم تا تشكيل
فرصت را از دست ندهيد
همين حالا هم دير است
ياد بگيريد و عمل كنيد
آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخممرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگپودر از جمله مواد اولیهی این شیرینی هستند.
مواد اولیه:
آرد برنج: 500 گرم
آرد نول: یک و نیم کیلوگرم
روغن جامد: یک کیلوگرم
تخممرغ: دو عدد
زرده تخممرغ: شش عدد
پودر قند: 750 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
شیر: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم.
* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم.
* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم.
* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینیپزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم.