loading...
آموزش آشپزی ، دستور تهیه غذا، دستور پخت

دوپیازه میگو,www.res2ran.com

مواد لازم:
میگو :۲۰ عدد درشت (حدودا ۳۰۰ گرم) (میتوانید از میگوی ریز هم استفاده کنید که احتیاجی به خرد کردن نداشته باشد)
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده:۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای کوچک خرد شده: ۱ عدد
پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۲- ۳ حبه
ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: نصف قاشق مربا خوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
روغن و نمک: به میزان لازم

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344764794.gif

اسپیکر شارژی موزیک آنجل

Music Angel Speaker

مخصوص پخش موزیک از روی فلش و Micro SD

دارای باتری قابل شارژ

سبک ، ظریف ، زیبا

و بسیار کاربردی

لذت شنیدن موسیقی را با عزیزانتان شریک شوید

http://www.30cd.biz/upload_pic/1344845782.jpg 

قابل توجه خریداران محترم

اسپیکر همراه،در رنگهای نقره ای، آبی، صورتی و سبز موجود می باشد

رنگ مورد نظر خود را در قسمت توضیحات فرم سفارش خود اعلام نمایید.

درغیر این صورت اسپیکر با رنگ پیش فرض برای شما ارسال خواهد شد.

قیمت: 32000 تومان 

    

 

 

 

دوپیازه میگو,www.res2ran.com

مواد لازم:
میگو :۲۰ عدد درشت (حدودا ۳۰۰ گرم) (میتوانید از میگوی ریز هم استفاده کنید که احتیاجی به خرد کردن نداشته باشد)
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده:۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای کوچک خرد شده: ۱ عدد
پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۲- ۳ حبه
ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: نصف قاشق مربا خوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
روغن و نمک: به میزان لازم

روش تهیه:
روغن را توی تابه داغ کنید، پیاز را  تفت بدهید کمی  که رنگش تغییر کرد، فلفل دلمه ای را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید.در تابه دیگری روغن بریزید، داغ که شد، سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و  حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که  رنگش تغییر کند تفت بدهید.سپس میگوها را هم اضافه کنید و ۷ الی 8 دقیقه تفت دهید.بعد نمک، فلفل قرمز، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدهید.و سپس پیاز و فلفل دلمه ای و سیر را که قبلا تفت دادید به میگو و سیب زمینی اضافه کنید. 1لیوان آب اضافه کنید و درب آن را ببندید تا حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد آبلیمو رو اضافه کنید و از روی شعله بر دارید و سرو کنید.

این غذا را هم میتوانید با برنج سرو کنید و هم با نان. اگر خواستید با نان سرو کنید، اجازه بدهید که همه آبش تبخیر شود وگرنه، کمی  آب دار باشد تا مثل خورشت بتوانید روی برنج بریزید.

نکته: می توانید به این غذا رب هم اضافه کنید.(قبل از اینکه آب را اضافه کنید یک قاشق رب اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس یک لیوان آب را اضافه کنید.)

منبع:101recipe.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟